Facebook Pixel Sportdog.gr | "Δραματική η κατάσταση πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ - Αλλαγές στην 11αδα του Λουτσέσκου"
| 2021-11-25 13:20:00

"Δραματική η κατάσταση πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ - Αλλαγές στην 11αδα του Λουτσέσκου"

Sportdog Team
"Δραματική η κατάσταση πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ - Αλλαγές στην 11αδα του Λουτσέσκου"

Τι συμβαίνει στη Σλοβακία με το lokcdown και την κατάσταση στη χώρα. Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για την κρίσιμη αποψινή μάχη του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν.

Παράδειγμα προς αποφυγή χαρακτήρισε την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο για τον ΠΑΟΚ εν όψει του αποψινού αγώνα με τη Σλόβαν για το Conference League ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Το ματς με τον Ατρόμητο είναι οδηγός προς αποφυγή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ξανά την κατοχή, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορος και απρόβλεπτος, αλλά και να κάνει λιγότερα ατομικά λάθη. Ο βασικός κορμός θα είναι ίδιος με το Περιστέρι, με 1-2 αλλαγές. Δηλαδή να παίξει ο Σίντκλεϊ ως αριστερός μπακ και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης. Όποιος κερδίσει παίρνει πρόκριση, ενώ με ισοπαλία όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική», ανέφερε από τη Σλοβακία ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην Μπρατισλάβα μετά την επιβολή σκληρού lockdown στη χώρα, είπε: «Η κατάσταση είναι δραματική. Χθες είχαν 13.000 κρούσματα και 71 νεκρούς, η Σλοβακία είναι από τις χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ήρθαν την πάτησαν, γιατί όχι μόνο δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο, αλλά απαγορεύεται και η κυκλοφορία».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags