Λέμε και τα καλά τους, όμως ακούνε από τον σκύλο και τα σχολιανά τους. Ούτε φοβόμαστε να γράψουμε ό,τι βλέπουμε. Ο Χάβος στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήρε την ταυτότητα του Βάσκου με την τακτική που έκανε. Μπλόκαρε όλα τα ατού των ερυθρόλευκων ο Χάβος, που ήταν πολύ διαβασμένος για το ματς, κι όταν ο Βαλβέρδε έριξε μέσα ό,τι είχε και δεν είχε, πάλι υπήρχαν απαντήσεις από τον ΠΑΟΚ για να πάρει μια μεγάλη πρόκριση στο τέλος.

Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να παίξει από την δεξιά του πλευρά, αλλά δεν μπορούσε, όπως γράψαμε και στο ημίχρονο. Στο β’ ο Βαλβέρδε έκανε και τις τρεις αλλαγές μέχρι το 60’. Εκεί ο Χάβος έβαλε αριστερό μπακ τον Λίνο και μπροστά του έφερε τον φοβερό Βιερίνια, ο οποίος μπορεί να είναι τεχνίτης μεγάλος, αλλά παίζει και για την ομάδα. Τρέχει, μαρκάρει, κάνει τα πάντα. Ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής από τους λίγους στην superleague.

Το παράδοξο είναι ότι ο Ολυμπιακός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν προσπάθησε να αποκτήσει λίγη ποικιλία στο παιχνίδι του και γι’ αυτό έκανε όλες κι όλες δυο ευκαιρίες, εκ των οποίων η μια με δέκα παίκτες. Από αριστερά ο Μπράβο δεν έκανε προωθήσεις καθόλου, ο Μιραλάς δεν υπήρχε στο ματς αφού μόνο σαν σέντερ φορ αποδίδει, ενώ και ο Φετφατζίδης δεν φάνηκε. Στον άξονα ο Ιμπαγάσα τα βρήκε σκούρα με τον σκληρό Γκαρσία.

Όπως, βέβαια, και ο Μιραλάς φαίνεται ότι είναι χάλια. Και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Έδειξε τι νεύρα έχει και στην αποβολή του. Αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται κι αυτός. Κανείς, πάντως, δεν έχει καταλάβει τόσο καιρό πώς γίνεται ένας ποδοσφαιριστής που σκοράρει συνέχεια σαν σέντερ φορ να αλλάζει θέση ξαφνικά για να χωρέσουν όλοι στην ενδεκάδα.