Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για πασίγνωστη ηθοποιό - Γύρισε... ροζ ντοκιμαντέρ με οργασμούς (ΦΩΤΟ)
| 2022-12-01 15:46:00

Αποκάλυψη για πασίγνωστη ηθοποιό - Γύρισε... ροζ ντοκιμαντέρ με οργασμούς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη για πασίγνωστη ηθοποιό - Γύρισε... ροζ ντοκιμαντέρ με οργασμούς (ΦΩΤΟ)

Στα 30 της η σούπερ μόντελ και ηθοποιός αποφάσισε να γίνει πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Στη φόρα βγάζει η Κάρα Ντελεβίν την άγρια σεξουαλική ζωή της στη σειρά ντοκιμαντέρ η οποία αρχίζει να προβάλλεται από σήμερα σε κανάλι του BBC. Όχι μόνο αυτοϊκανοποιείται «για το καλό της επιστήμης», αλλά ερωτοτροπεί με άγνωστες σε λεσβιακό σεξ κλαμπ, ενώ μιλάει ανοιχτά για την εξάρτησή της από το πορνό.

Στα 30 της η πολυεκατομμυριούχος σούπερ μόντελ και ηθοποιός αποφάσισε να γίνει πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο ντοκιμαντέρ «Planet Sex» του BBC3. Η κάμερα την ακολουθεί όταν μπαίνει στο κλαμπ για λεσβίες Skirt Club, στο Λος Αντζελες, στο οποίο, όπως περιγράφεται, γυναίκες μπορεί να κάνουν ομαδικό σεξ με άλλες. Αρχικά η Ντελεβίν έχει τρακ, αλλά «λύνεται» ύστερα από μερικά ποτά και αρχίζει να πίνει αλκοόλ από το στόμα γυναικών. Αμέσως μετά αφήνει μια άλλη να τη μαστιγώσει στα οπίσθια με μαστίγιο από μετάξι.

Οργασμός και… επιστήμη

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, αφού παρακολουθήσει μαθήματα αυνανισμού, προκαλεί στον εαυτό της οργασμό σε εργαστήριο γερμανικού πανεπιστημιακού νοσοκομείου. «Θα χαρίσω τον οργασμό μου στην επιστήμη» είπε στρεφόμενη προς την κάμερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Η Ντελεβίν αποκαλύπτει επίσης ότι αυτοϊκανοποιούνταν συχνά μέχρι να χάσει την παρθενιά της στα 18. Παραδέχτηκε, δε, ότι απέκτησε τόσο μεγάλη εξάρτηση από το πορνό, που δεν μπορούσε να έχει οργασμό μόνη της, αν δεν έβλεπε ερωτικά βίντεο. Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η 30χρονη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι της αρέσει το ομαδικό σεξ, αλλά και η ανταλλαγή συντρόφων, ενώ έπαψε να βογγάει στο σεξ, καθώς απολαμβάνει περισσότερο να κρατάει μέσα της τα βογγητά. Είχε εκμυστηρευτεί, δε, ότι μια φορά έκανε άγριο σεξ σε ασανσέρ με έναν άγνωστο άνδρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags