ΠΑΟΚ: Ένα από τα δύσκολα θέματα (αν όχι το πιο δύσκολο)που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ το προσεχές διάστημα αφορούν το μέλλον του Σουαλιό Μεϊτέ στην ομάδα.

Ο Γάλλος μέσος θα ολοκληρώσει τον δανεισμό του με τον Δικέφαλο στις 30 Ιουνίου και σε δηλώσεις του, πρόσφατα, είχε πει πως θέλει να παραμείνει στην Τούμπα, για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο η περίπτωση του να μείνει φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο… εύκολη. Το μεγάλο αγκάθι όμως είναι το οικονομικό, η ρήτρα του για την ακρίβεια και με βάση τα τωρινά δεδομένα υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα.

Εάν το ποσό της ρήτρας, για την αγορά των δικαιωμάτων του, μειωθεί από τα 4.000.000 ευρώ, πέσει όντως όπως αναφέρθηκε πρόσφατα σε πορτογαλικά ΜΜΕ στα 2.500.000 ευρώ, τότε μπορεί να ανοίξει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «αετούς», αλλά μέχρι τότε δεν υπάρχει κάτι περισσότερο.

Όπως φαίνεται με τωρινά δεδομένα για να δώσει ο ΠΑΟΚ, αυτά τα χρήματα στην Μπενφίκα, για τον Μεϊτέ, θα πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει έσοδα για τη νέα σεζόν που θα του επιτρέψουν να δώσει ένα σεβαστό ποσό στην Μπενφίκα, στον Δικέφαλο πάντως γνωρίζουν την επιθυμία του Μεϊτέ να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και συνυπολογίζεται στην εξίσωση, πάντως μια κατάκτηση του τίτλου θα δώσει πολλά συν για την παραμονή του 30χροχου Γάλλου χαφ με κανονική μεταγραφή.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός