Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν ήμουν ΠΑΟ, το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι το ντέρμπι με Ολυμπιακό!
| 2017-10-28 10:40:00

Αν ήμουν ΠΑΟ, το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αν ήμουν ΠΑΟ, το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Άρθρο με πολύ ενδιαφέρον στο sportdog.gr, από τον θρυλικό Αποδυτηριάκια!

Να 'μαστε σοβαροί. Και να πατάμε στη γη. Ποια κόντρα των «αιωνίων» Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού; Δεν έχει καμία σημασία το παιχνίδι, ούτε και όποιο αποτέλεσμα κάτσει. Αν δεν το γνωρίζουν κάποιοι, αν δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, να το... θυμίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι στα όρια της πτώχευσης. Και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, ακόμα κι αν κερδίσει τον Ολυμπιακό. Τον πρωταθλητή. Όπως και πέρυσι (φώτο ο σκόρερ του αγώνα Μπεργκ).

Εγώ αν ήμουνα βάζελος, το τελευταίο (!) που θα με απασχολούσε ήταν το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν ήμουνα ένας οπαδός της πλάκας. Να μη με ενδιέφερε η χρεοκοπία της ομαδάρας μου. Να συνέχιζα να κυκλοφορώ στην πιάτσα λες και δεν τρέχει τίποτα.

Κέρδισα τον Ολυμπιακό. Και λοιπόν; Ούτε τα χρέη θα εξαφανιστούν. Ούτε θα βγω στην Ευρώπη, ακόμα κι αν πάρω το πρωτάθλημα. Αυτό είναι, ο,τι λέμε. Όχι με σφαίρες, ούτε με πυραύλους  δεν βλέπει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ακόμα κι αν πάρει το ντάμπλ.

Ντάμπλ; Ούτε κι αυτό έχει αξία! Εκεί έφτασε ο Παναθηναϊκός. Εκεί βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Στην οικονομική καταστροφή. Που σημαίνει δεν έχει νόημα η οποία κουβέντα για το αποψινό ντέρμπυ. Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο άνθρωπος στον Παναθηναϊκό που ανέλαβε να ξεπουλήσει παίκτες, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags