Facebook Pixel Sportdog.gr | Καμία ελληνική ομάδα αυτά που έκανε ο Ολυμπιακός με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό
| 2017-11-01 09:40:00

Καμία ελληνική ομάδα αυτά που έκανε ο Ολυμπιακός με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Καμία ελληνική ομάδα αυτά που έκανε ο Ολυμπιακός με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό

Ξυπνήστε! Όνειρο ήταν το 0-0...

Καμιά ελληνική ομάδα δεν είναι σήμερα σε θέση να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελώνα, έτσι όπως έκανε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Να κοντράρει, δηλαδή, στα ίσα το ρυθμό της κορυφαίας σε ποιότητα ομάδας. Αυτό είναι το ένα.

Καμιά ελληνική ομάδα δεν θα έπαιζε τόσο χεσμένα στο Καμπ Νου όπως ο Ολυμπιακός στο 3-1 της Μπάρτσα. Αυτό είναι το δεύτερο.

Καμιά ελληνική ομάδα σε ντέρμπυ πρωταθλήματος δεν θα παρουσιαζόταν τόσο ανύπαρκτη όπως ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, μόλις τρεις μέρες πριν την Μπάρτσα. Αυτό είναι το τρίτο.

Το παρασύνθημα. Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός πάλι στο Καραϊσκάκη έχει το ματσάκι με τον ουραγό Πλατανιά. Δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο ο πρωταθλητής να επαναλάβει τον υπέροχο εαυτό του, αυτό που είδαμε χθες το βράδυ. Δεν γίνεται αυτό. Ποτέ.

Ας υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός την Κυριακή δεν παίζει με Πλατανιά, αλλά πάλι με Μπαρτσελώνα. Ε, τότε θα είναι καλύτερος απ' όσο στο 0-0 με Μέσι. Με Πλατανιά, και σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος θα... απολαμβάνουμε τον... γνωστό Ολυμπιακό για κλάματα. Τον εκτός πλέον κόλπου Ολυμπιακό.

Σπουδαίος ο Ολυμπιακός στο 0-0 και με τη βοήθεια της Μπαρτσελώνα η οποία βγήκε στο γήπεδο με σβηστή τη μηχανή. Χαλαρά. Με χαμηλές ταχύτητες. Και επειδή δεν βγαίνει έτσι ένα καλό αποτέλεσμα, χρειάστηκε ο Πρoτό να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, ο Μποτία να βρεθεί σε σπάνια μέρα. Και να προκύψουν κάποιες ψιλολεπτομέρειες που δούλεψαν ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό.

Τελικά. Αυτός ο σπουδαίος Ολυμπιακός ήταν ένα... όνειρο. Και επειδή όταν ξυπνάς δεν θυμάσαι τι ακριβώς είδες στον ύπνο σου, ούτε μπορείς να εξηγήσεις τις εικόνες του ονείρου, μένεις με τις απορίες, τα ερωτήματα.

Έτσι και με τον χθεσινό Ολυμπιακό. Όνειρο ήταν, όχι ψέμα, μία καλή σελίδα για την Ιστορία της ομάδας. Που, όμως, δεν θα αλλάξει τίποτα στη συνέχεια, στην πορεία...

Οι εκτός τόπου, χρόνου και ουσίας μιλάνε για... πρόκριση, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags