Facebook Pixel «Έφαγε» 1 εκατ. ο Κλωναρίδης - Δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου - Ντρέπομαι που το λέω για Μπακασέτα
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 10:10:00

«Έφαγε» 1 εκατ. ο Κλωναρίδης - Δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου - Ντρέπομαι που το λέω για Μπακασέτα

Sportdog Team
«Έφαγε» 1 εκατ. ο Κλωναρίδης - Δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου - Ντρέπομαι που το λέω για Μπακασέτα

Άγριο «χώσιμο» σε Μπακάκη, Μπάρκα. Καλύτερος της ΑΕΚ ο...

Μόνο ο Κλωναρίδης ή κάποιοι όμοιοι σαν κι αυτόν, μπορούσε να χάσει αυτή την τρομερή ευκαιρία και να κάνει η ΑΕΚ το 3-2. Αν έδινε την μπάλα στον Γιακουμάκη που ήταν εντελώς μόνος του και χωρίς αντίπαλο, το παιχνίδι η ΑΕΚ θα το είχε καθαρίσει. 

Εν πάση περιπτώσει, η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι πιέζοντας ψηλά και δίνοντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και αυτό το πλήρωσε. Διότι η Μπενφίκα σε αυτούς τους ρυθμούς και με χώρους μπροστά της, μπορεί να σε πολτοποιήσει.

Στο 15ο λεπτό το σκορ ήταν 0-2, η Μπενφίκα κάπου ησύχασε. Είχε την εντύπωση ότι είχε πάρει το παιχνίδι και τότε η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τη χειρότερη άμυνα που έχω δει στη ζωή μου, κι εννοώ της Μπενφίκα, πέτυχε δύο γκολ και έχασε τη χρυσή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Ο Κλωναρίδης στέρησε από τον Μελισσανίδη 1 εκατ. ευρώ. Καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα ήταν ο Χουλτ, ο οποίος έμπαινε συνεχώς από τα αριστερά και πέρναγε τον Πορτογάλο δεξιό μπακ σαν χαρούπι. Ο Ουζουνίδης είχε φέρει τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα προς τα μέσα, που εκεί κανονικά είναι η θέση και των δύο και όχι στα εξτρέμ, κι άμυνα της Μπενφίκα έπαθε βέρτιγκο. 

Δεύτερος καλύτερος παίκτης στην ΑΕΚ ήταν χθες -το λέω και ντρέπομαι- ο Μπακασέτας. Κι αυτό διότι ο Ουζουνίδης τον πέρασε στον άξονα και ο Μπακασέτας χρησιμοποίησε τα δύο δυνατά του σημεία: Τις κάθετες πάσες και τα σουτ. Ο Μπακάκης δεν δίνει καμία εγγύηση και ο Μπάρκας ευθύνεται για το δεύτερο και, ειδικά, για το τρίτο γκολ.

Στο τρίτο γκολ η άμυνα της ΑΕΚ έκανε ένα τεράστιο λάθος. Ήταν δύο Πορτογάλοι, πέντε κιτρινόμαυροι, κι έκαναν το μοιραίο λάθος να κάνουν βήματα πίσω. Βρήκε χώρο ο Σεμέδο, σούταρε, και ο Μπάρκας το ρούφηξε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, στο 5 με 2 οι αμυντικοί πάνε πάνω στην μπάλα και δεν κάνουν βήματα προς τα πίσω. Και να επαναλάβω για την άμυνα της Μπενφίκα, ότι δεν ήταν τυχαίο πέρσι που δεν έκαναν νίκη και την ξεπάτωσαν στα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέλα για τον «μοιραίο» - Mεταγραφάρα έξω ο… - Ποιον «έφαγε» ο Βλαχοδήμος - Πού ήταν ο κόσμος;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags