Facebook Pixel Τρέλα για τον «μοιραίο» - Mεταγραφάρα έξω ο… - Ποιον «έφαγε» ο Βλαχοδήμος - Πού ήταν ο κόσμος;
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 11:34:00

Τρέλα για τον «μοιραίο» - Mεταγραφάρα έξω ο… - Ποιον «έφαγε» ο Βλαχοδήμος - Πού ήταν ο κόσμος;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρέλα για τον «μοιραίο» - Mεταγραφάρα έξω ο… - Ποιον «έφαγε» ο Βλαχοδήμος - Πού ήταν ο κόσμος;

Όλα τούμπα ο μικρός. Αυτόν «καίει» το συμβόλαιο. Έπεσε «κράξιμο».

Μπορεί ο Βίκτωρας Κλωναρίδης να αποδείχθηκε τελικά μοιραίος για την ΑΕΚ, καθώς έκανε λάθος επιλογή όταν στο 2-2 βγήκε απέναντι στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ωστόσο ο Έλληνας άσος κατάφερε να τραβήξει πολλά βλέμματα χθες στο ΟΑΚΑ.

Όπως σας γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, στα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου βρέθηκαν εκπρόσωποι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ήταν δεδομένα μέσα σε αυτούς που ξεχώρισαν, αφού ανεξάρτητα από τι έγινε στην «επίμαχη» φάση, πέτυχε δύο γκολ κι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Ένωσης.

Εξάλλου, εδώ στο sportdog.gr, σας έχουμε ενημερώσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ πως ο διεθνής επιθετικός έχει ανεβάσει τις μετοχές του με τις φετινές εμφανίσεις του και πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε χθες στο ΟΑΚΑ, αν είχε καταφέρει να σκοράρει στο τετ α τετ, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ, ή έστω αν έχει πασάρει στον Γιώργο Γιακουμάκη για να σιγουρέψει το γκολ, τότε μάλλον τον Δεκέμβρη θα «έσκαγε» η πρώτη μεγάλη πρόταση, πιθανότατα άνω των 3 εκατ. ευρώ, στην ΑΕΚ για τον Έλληνα άσο.

Πλέον, το σκάουτινγκ συνεχίζεται για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό «πακέτο» που κάνει «γκελ» στην αγορά. Ο Έλληνας άσος είναι γρήγορος, είναι μέσα στις φάσεις, ξέρει να παίζει ανάμεσα στις γραμμές, έχει μεγάλα «πνευμόνια», στοιχεία που τον κάνουν αν μη τι άλλο περιζήτητο.  

Το «γύρισε» ο Γαλανόπουλος

Στους μεγάλους διακριθέντες της χθεσινής ΑΕΚ ήταν και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο μικρός είχε πραγματοποιήσει απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετούς πόντους. Δεν ήταν τυχαίο πως χθες στο ΟΑΚΑ δεν υπήρχαν «μάτια» γι’ αυτόν. Πάντως, απέναντι στην Μπενφίκα ο νεαρός μέσος έκανε σούπερ εμφάνιση, τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, κάτι που δεδομένα θα τον ξαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο.

Μεταγραφάρα στο εξωτερικό

Σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κινήθηκε και ο Τάσος Μπακασέτας, ιδίως μετά το 25ο λεπτό. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Έλληνας άσος θέλει διακαώς να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, μάλλον δε θα δυσκολευτεί να τα καταφέρει. Ειδικά από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν έχει τη διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

«Χαμένοι» Μπάρκας και Σιμόες

Πάντως, υπήρχαν και «χαμένοι» από τη χθεσινή βραδιά. Όπως ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, κυρίως στο δεύτερο και το τρίτο. Μάλιστα, περισσότερο «κακό» στον Έλληνα γκολκίπερ έκανε η… απέναντι εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος «τρέλανε» τους σκάουτερς που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο για να τον παρακολουθήσουν.

Βέβαια, από μία εμφάνιση δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο πορτιέρε της ΑΕΚ θεωρείται πολύ ταλαντούχος και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει γι’ αυτόν η πρώτη επίσημη πρόταση. Αν και δεν πρόκειται να είναι στην τιμή που έχουν θέσει στην Ένωση και θεωρείται εκτός πραγματικότητας, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Παράλληλα, σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Κάτι που πολλοί σχετίζουν, όπως έχουμε ξαναγράψει, με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του. Κι όσο παίκτης πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις, δύσκολα θα πάρει αυτό που ζητάει από την ΑΕΚ, ενώ χάνει και την προοπτική της εναλλακτικής από την Ελλάδα, αν και δε φαίνεται πως έχει θαυμαστές ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον Ολυμπιακό.  

Πάγκος και κόσμος

Στο μεταξύ, πολλά ακούστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ για το γεγονός ότι ο πάγκος του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν «άδειος». Όταν η ΑΕΚ πίεζε, ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του έναν παίκτη να μπει και να κάνει τη διαφορά. Έτσι, αναγκάστηκε να βάλει σε άλλο ρόλο τον…  μπακ Ροντρίγκο Γκάλο και τον Γιώργο Γιακουμάκη, τον οποίο ξεκάθαρα δεν υπολογίζει στις βασικές του επιλογές.

Επίσης, αρνητικά σχολιάστηκε η όχι μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Μπορεί το ματς να ήταν αργά και να ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το γεγονός ότι η ΑΕΚ έπαιζε ξανά Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της μετά από 12 χρόνια, ήταν ένα έξτρα κίνητρο για να γεμίσει περισσότερο το γήπεδο. Κι αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε, αν και είχε φανεί από την προπώληση εισιτηρίων των προηγούμενων ημερών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags