Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια ΑΕΚ; Βγάζει «μάτια» για τη μεταγραφή του – «Οργίασε» στην Κρήτη, έτοιμος για μεγάλα πράγματα
| 2018-09-29 23:35:00

Ποια ΑΕΚ; Βγάζει «μάτια» για τη μεταγραφή του – «Οργίασε» στην Κρήτη, έτοιμος για μεγάλα πράγματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποια ΑΕΚ; Βγάζει «μάτια» για τη μεταγραφή του – «Οργίασε» στην Κρήτη, έτοιμος για μεγάλα πράγματα

Τρομερό παρασκήνιο μετά τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ πέρασε… αέρα από το Ηράκλειο, καθώς δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επικρατήσει του ΟΦΗ με 3-0 και να πάρει τη νίκη που την επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ένωση έπιασε πολύ καλή απόδοση, έχοντας ως κορυφαίο τον Τάσο Μπακασέτα, έναν παίκτη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βοηθήσει πολύ τους Κιτρινόμαυρους με τα γκολ και τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Ο Έλληνας διεθνής έδωσε συνέχεια στο σερί των σπουδαίων εμφανίσεών του απόψε, σκοράροντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της ΑΕΚ.

Αυτό που καθιστά την περίπτωση του Μπακασέτα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη αναφορικά με πιθανή ανανέωσή του.

Εάν ο Μπακασέτας δεν επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ στους επόμενους μήνες, θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί από την 1η Ιανουρίου 2019.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί στην μανατζερική πιάτσα που υποστηρίζουν ότι ο Μπακασέτας παίζει και για τη μεταγραφή του, θέλοντας να ανεβάσει τις μετοχές του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ στην ΑΕΚ με Λόπες – Τραβούν τα μαλλιά τους

Απίστευτα πράγματα με τον Λιβάγια - Έγινε... Παναθηναϊκός η ΑΕΚ - «Καρφάρα» για Ουζουνίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags