Την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της μετά τις ήττες από Άγιαξ και ΠΑΟΚ, στο παρασκήνιο εξακολουθούν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για βασικούς της παίκτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Μάρκο Λιβάγια, η διαφαινόμενη μονιμοποίηση του οποίου στην εθνική Κροατίας, αναμένεται να αποτελέσει προάγγελο σημαντικών εξελίξεων.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η εθνική Κροατίας αποτελεί μία από τις καλύτερες «βιτρίνες» στην αγορά, αφού όποιος κερδίζει την κλήση του σε αυτή μπαίνει αυτόματα σε μεταγραφικές διαδικασίες.

Εάν ο διεθνής άσος διατηρήσει τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, το πιθανότερο είναι πως θα «σκάσει» γι’ αυτόν πρόταση με πολλά… μηδενικά. Όσο κι αν ο παίκτης αποτελεί μεγάλη συμπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη, μια προσφορά που ξεπερνάει κατά πολύ τα συνήθη ελληνικά δεδομένα είναι αδύνατον να αγνοηθεί.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι η μεγάλη πρόταση να φτάσει το καλοκαίρι και όχι τον χειμώνα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το γεγονός ότι ο Κροάτης τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές στο Champions League και δε θα προλάβει να φανεί ιδιαίτερα στην κορυφαία διοργάνωση, όπου εύκολα μπορεί κανείς αν προσελκύσει μνηστήρες, αν διακριθεί. 

Πάει εξωτερικό και ο Μπακασέτας;

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Τάσος Μπακασέτας εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Μάρκο Λιβάγια.

Ήδη έχει ανοίξει κουβέντα και για τον Έλληνα άσο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και δεν έχει έχουν υπάρξει ακόμα διαπραγματεύσεις για την επέκτασή του.

Μάλιστα, είναι δεδηλωμένη η επιθυμία του διεθνούς παίκτη να παίξει κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Με δεδομένο ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο διεθνής άσος θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από την 1/1/2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-μπουρλότο από Ουζουνίδη - Στα κάγκελα κορυφαίο όνομα - Έτσι «γκρεμίζει» τα πάντα