Facebook Pixel ΑΕΚ: Η κλήση του Λιβάγια στην εθνική Κροατίας φέρνει "χρυσή" πρόταση
| 2018-09-24 22:35:00

Σκάει βόμβα με τον Λιβάγια στην ΑΕΚ, απανωτά τα «χτυπήματα» στον Μαρίνο - Τι θα κάνει ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει βόμβα με τον Λιβάγια στην ΑΕΚ, απανωτά τα «χτυπήματα» στον Μαρίνο - Τι θα κάνει ο Τίγρης;

Όλα τούμπα στον δικέφαλο, γιατί... σκυλομετανιώνουν.

Ο Μάρκο Λιβάγια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, αναγκάζοντας τους διοικούντες της ομάδας να ξοδέψουν σχεδόν 2.000.000 ευρώ για την αγορά του από τη Λας Πάλμας. Φέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και με τις εμφανίσεις του δικαιώνει την επιλογή της Ένωσης να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή.

Ο Κροάτης έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του, σε βαθμό που πλέον καλείται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, που το καλοκαίρι… τρέλανε κόσμο φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ.

Η κλήση και μόνο του Λιβάγια στην εθνική Κροατίας είναι ικανή να φέρει εξελίξεις, αφού η εν λόγω ομάδα αποτελεί μια «βιτρίνα», στην οποία οι μάνατζερ παίζουν… μεγάλη μπάλα.

Το δύσκολο για κάποιον παίκτη είναι να κερδίσει την κλήση του στην ομάδα, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Από τη στιγμή που τα καταφέρνει, όμως, όλα συνηγορούν στο ότι ετοιμάζονται «χρυσές» δουλειές από τους ατζέντηδες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λιβάγια, με την εθνική Κροατίας να ανοίγει στην ΑΕΚ μια «πόρτα» εκατομμυρίων. Εάν ο διεθνής άσος διατηρήσει τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα της χώρας του και συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ένωση, εκτιμάται ότι θα φέρει πρόταση μεγαλύτερη των 10 εκατομμυρίων!

Η συγκεκριμένη -πιθανή- εξέλιξη αποτελεί ακόμα έναν λόγο, για τον οποίο στην ΑΕΚ… τραβούν τα μαλλιά τους με την τιμωρία του Λιβάγια στο Champions League. Φανταστείτε πόσο ακόμα θα μπορούσε να ανέβει η αξία του Κροάτη εάν ήταν διαθέσιμος σε όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Μπορεί ο Κροάτης να αποτελεί «αδυναμία» του Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο μια «τρελή» πρόταση δύσκολα θα τον αφήσει ασυγκίνητο. Αγωνιστικά, πάντως, ενδεχόμενη πώληση του Λιβάγια θα στερήσει από τον Μαρίνο Ουζουνίδη το βαρόμετρο της επιθετικής του γραμμής και θα «γεννήσει» την ανάγκη για τη μεταγραφή αντικαταστάτη ανάλογης αξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό σχόλιο Γεωργίου: Άναβες κεράκι στην Τούμπα - Δεν υπάρχει ο Βαρέλα - «Καραγκούνης» στην ΑΕΚ - Τα ίδια Μαρίνος-Ραζβάν

Ερωτήματα-φωτιά για την ΑΕΚ - Μόνο… σπάει ο παικταράς της - Τεράστια τρύπα - «Σκοτωμός» των οπαδών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags