Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε ματσάρα κι «έφαγε» όλα τα ονόματα - Πήραν φωτιά τα... μπλοκάκια με τη «ρουκέτα» της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 00:07:00

Έκανε ματσάρα κι «έφαγε» όλα τα ονόματα - Πήραν φωτιά τα... μπλοκάκια με τη «ρουκέτα» της ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έκανε ματσάρα κι «έφαγε» όλα τα ονόματα  - Πήραν φωτιά τα... μπλοκάκια με τη «ρουκέτα» της ΑΕΚ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στο ΑΕΚ-Μπενφίκα!

Η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία κόντρα στην Μπενφίκα, καθώς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, το γύρισε σε 2-2, ήταν καλύτερη, έχασε μοναδική ευκαιρία για την ολική ανατροπή, όμως τελικά είδε την μπάλα στα δίχτυα της για το τελικό 2-3 σε μία φάση που δεν… μύριζε γκολ με τίποτα.

Έτσι λοιπόν, η Ένωση έχασε μία μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά και για να γίνει πρώτη είδηση σε όλη την Ευρώπη με την επική ανατροπή της, ωστόσο υπήρχαν κάποιοι που… κέρδισαν στο ΟΑΚΑ και δεν αναφερόμαστε μόνο στους παίκτες της Μπενφίκα.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση βρέθηκαν άνθρωποι από τεράστιες ομάδες του εξωτερικού για να δουν από κοντά ποδοσφαιριστές -κυρίως- της Μπενφίκα, κάτι που είχε συμβεί βέβαια και στο παιχνίδι της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι οι παίκτες της Ένωσης πέρασαν απαρατήρητοι, καθώς υπάρχουν αρκετοί που έχουν δει το όνομά τους να εμπλέκεται σε σενάρια για το εξωτερικό και μιλάμε φυσικά για τους Βασίλης Μπάρκα και Κώστα Γαλανόπουλο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από σπουδαία ξένα πρωταθλήματα, που αναμένεται να έχουν τα μάτια τους πάνω τους, ενώ αμφότεροι έκαναν καλό ματς, αν και ο Έλληνας γκολκίπερ φέρει ευθύνη για το τρίτο γκολ της Μπενφίκα.

Τρομερό ματς όμως έκανε και ο Χουλτ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της Ένωσης και σίγουρα το όνομά του έχει ήδη σημειωθεί από δεκάδες ατζέντηδες και σκάουτερες ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελή γκάφα: Τεράστιο «δώρο» της ΑΕΚ στη Μπενφίκα - Αυτογκόλ από τα λίγα, «χτυπάνε το κεφάλι τους»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags