Facebook Pixel Διπλό ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Λαρεντζάκη και Χάντερ - Φήμες για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό
| 2018-11-01 09:35:00

Διπλό ΣΟΚ στην ΑΕΚ - Έτσι χάνει δύο παικταράδες - Πότε θα γίνει - Φήμες για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

του Pick n' Scroll
Διπλό ΣΟΚ στην ΑΕΚ -  Έτσι χάνει δύο παικταράδες - Πότε θα γίνει - Φήμες για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

Απίστευτες εξελίξεις, δεν τους σταματάει κανείς. Καυτό ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ είχε άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν με τις ήττες από Περιστέρι και Χάποελ Ιερουσαλήμ. Συνεχίζει, όμως, πολύ καλά και αυτό φάνηκε και προχθες στη Γαλλία, εκεί, όπου νίκησε εύκολα την Ντιζόν. Ο Λούκα Μπάνκι προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στη νέα του ομάδα, αν και γνωρίζει και έχει πει ανοιχτά ότι είναι απίθανο να επαναληφθεί η περυσινή χρονιά.

Μαζί με την ΑΕΚ προοδεύουν και οι παίκτες της. Με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Βινς Χάντερ να είναι στη κορυφή της λίστας. Ο Έλληνας άσος στα 25 του δουλεύει πολύ και έχει φτάσει στο επίπεδο της Εθνικής ομάδας. Το καλοκαίρι ακούστηκε ότι τον θέλουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά έμεινε στη βάση του. Αν συνεχίσει έτσι, δύσκολα αυτό θα γίνει και του χρόνου. Για το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του. Αν κάποια ομάδα, δηλαδή, θελήσει να τον πάρει, πληρώνει την ΑΕΚ και πετυχαίνει τον στόχο της.

Ο Βινς Χάντερ από την άλλη πλευρά πήγε πέρυσι στην ΑΕΚ ως «κομμένος» από το ΝΒΑ και όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερος γίνεται. Δεν έχει καμία σχέση με τον άγουρο παίκτη, που είχαμε δει στον Παναθηναϊκό. Προχθές με την Ντιζόν έσπασε τα κοντέρ με 25 πόντους και 12/12 δίποντα. Είναι άξιο απορίας πώς το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν είχε πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας. Αν συνεχίσει έτσι, είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα βρεθεί στην Ευρωλίγκα ή θα επιστρέψει στο ΝΒΑ. Είναι έκπληξη, δηλαδή, που έμεινε και δεύτερη χρονιά στην ΑΕΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν καταλαβαίνει ο Δώνης - Φοβερή απόφαση κόντρα σε όλους - Τι θα κάνει με ΑΕΚ - Το σκέφτηκε καλά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags