Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνει έναν... δεύτερο Σπανούλη ο Μπλατ - Κοιτάζει και στην Τουρκία
Μπάσκετ
| 2018-12-23 20:30:00

Σηκώνει μανίκια ο Μπλατ, κλείνει μεταγραφή – Αυτόν τον NBAερ έκοψε, από εκεί φέρνει… νέο Σπανούλη!

του Pick n' Scroll
Σηκώνει μανίκια ο Μπλατ, κλείνει μεταγραφή – Αυτόν τον NBAερ έκοψε, από εκεί φέρνει… νέο Σπανούλη!

Τρέχουν οι εξελίξεις! Διαβάστε από πού «ψωνίζουν» οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο με το Περιστέρι, αλλά στην επανάληψη αποκατέστησε την τάξη, κερδίζοντας διά περιπάτου. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εξαιρετικός, όπως και ο Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή των Πειραιωτών. Έχασε κάποιο διάστημα λόγω τραυματισμού, αλλά η σταθερότητα είναι εκείνη, που τον κάνει να ξεχωρίζει.



Στον Πειραιά θα κάνουν καλά Χριστούγεννα μετά τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ ξέρει καλύτερα από όλους ότι το τέλος είναι εκείνο, που μετράει. Και μπαίνοντας στο 2019, θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έναν ακόμη περιφερειακό στην διάθεσή του. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής έχει ανοιχτές τις κεραίες του, ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Θέλει έναν παίκτη, που να παίζει με την μπάλα στα χέρια και όχι εκτελεστή, όπως είναι ο Μπράντον Πολ, που έπαιζε πέρυσι στους Σπερς και παλιότερα στην Εφές. Θέλει έναν ακόμη... Σπανούλη στις τάξεις της ομάδας και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ψάχνει στο ΝΒΑ, ψάχνει και στην Ευρώπη, όπου υπάρχουν ομάδες με οικονομικά προβλήματα.

Όπως έγινε τις προηγούμενες μέρες με την Αβελίνο. Οι Ιταλοί έχουν οικονομικά θέματα και έτσι η Μπουντούτσνοστ πήγε και πήρε τον περίφημο, Νόρις Κόουλ. Αρκετές ομάδες, ειδικά στην Τουρκία, έχουν τέτοια ζητήματα και ο Ολυμπιακός καραδοκεί, ώστε να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έσκασαν «μεταγραφές» στον Ολυμπιακό - Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags