Facebook Pixel Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Μόνο δύο ξεχώρισαν - Γιατί πανηγύρισε έξαλλα ο "Σφαιρό" - Παίρνει ψηλό ή "τρώει" Τζόνσον;
Μπάσκετ
| 2019-12-19 23:26:00

Μόνο δύο ξεχώρισαν - Γιατί πανηγύρισε έξαλλα ο "Σφαιρό" - Παίρνει ψηλό ή "τρώει" Τζόνσον;

του Pick n' Scroll
Μόνο δύο ξεχώρισαν - Γιατί πανηγύρισε έξαλλα ο "Σφαιρό" - Παίρνει ψηλό ή "τρώει" Τζόνσον;

Δεν ήξεραν πού πατούσαν. Στα κάγκελα οι οπαδοί. Περιμένει Πιτίνο!

Ο Παναθηναϊκός έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη, καθώς βρήκε μπροστά του μία Μακάμπι που είχε πολλές και χτυπητές απουσίες. 

Οι Πράσινοι προηγήθηκαν μέχρι και με 18 πόντους. Στην τελική ευθεία, όμως, του παιχνιδιού δεν ήξεραν πού και πατούσαν και πού βρίσκονταν με αποτέλεσμα, όχι απλώς να χάσουν, αλλά αυτό να γίνει και με 9 πόντους διαφορά.

Μία ήττα που έχει να κάνει με τη διαφορά στα ριμπάουντ και στην πολύ κακή μέρα που βρέθηκαν οι κοντοί και οι ψηλοί του Παναθηναϊκού. Μόνο ο Τόμας με τον Παπαπέτρου στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. 

Οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι έως απογοητευτικοί και έτσι η ψυχωμένη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου πανηγύρισε μια ακόμη νίκη. Μάλιστα ο "Σφαιρό" την πανηγύρισε έξαλλα. Οχι επειδή έπαιζε κόντρα στον... αιώνιο εχθρό Παναθηναϊκό, αλλά επειδή τα κατάφερε, έχοντας τόσες πολλές απουσίες.

Ο κόσμος του "τριφυλλιού" πάλι ανέβηκε στα κάγκελα και αυτό που ζητάει είναι ενίσχυση του ρόστερ. Αυτή θα γίνει, αλλά δεν ξέρει κανείς αν θα αφορά σε ψηλό ή θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Ουέσλι Τζόνσον, που απογοητεύει κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότερο. Ο Παπαπέτρου κάνει σούπερ χρονιά, αλλά δεν μπορεί να βγάλει μόνος του όλη την σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιμένει την εισήγηση του Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να βάλει το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσει έναν Παναθηναϊκό που μπορεί να φτάσει μακριά στην διοργάνωση, αρκεί να πάρει παίκτη ή παίκτες.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδού η νέα "μεταγραφή" του Πιτίνο - Έχει... βρωμόχερο - Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags