Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Θα τους κερδίζουμε και στο τάβλι - Έγινε Ολυμπιακός η ΑΕΚ - Είστε λίγοι μπροστά στον ΠΑΟΚ!"
| 2020-01-12 23:13:00

Θα τους κερδίζουμε και στο τάβλι - Έγινε Ολυμπιακός η ΑΕΚ - Είστε λίγοι μπροστά στον ΠΑΟΚ!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Θα τους κερδίζουμε και στο τάβλι - Έγινε Ολυμπιακός η ΑΕΚ - Είστε λίγοι μπροστά στον ΠΑΟΚ!

Δεν έπαιζε σήμερα ο Κομίνης. Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν 22 παίκτες και στο τέλος ο ΠΑΟΚ πάντα θα νικάει την ΑΕΚ.

Ξέρετε το κάρμα είναι περίεργο πράγμα... Η ΑΕΚ το 2018 έκλεψε τον Δικέφαλο μέσα στο σπίτι του, του στέρησε ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα και από τότε είναι γραφτό οι «ασπρόμαυροι» να νικούν την ένωση ακόμα και στο... τάβλι.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, έδειχνε να μην έχει καθαρό μυαλό. Ωστόσο όταν οι παίκτες του Δικεφάλου... καθάρισαν το μυαλό τους, έδειξαν ποια ομάδα είναι η καλύτερη μέσα στο γήπεδο.

Μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να μην είχαν πάρει έως τώρα νίκη σε ντέρμπι, αλλά αυτό κάποια στιγμή θα άλλαζε και τι καλύτερο από το να αλλάξει στην καυτή Τούμπα.

Ο Ζίβκοβιτς πάντως έδειξε από την πλευρά του πως ξεπέρασε το παιχνίδι με τον Άρη και πως είναι δυνατός ψυχολογικά, αφού δεν έδειξε να έχει επηρεαστεί από τα λάθη του στο παιχνίδι του Χαριλάου.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ΑΕΚ αρχίζει και... Ολυμπιακίζει επικίνδυνα. Διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι, για επιθετικά φάουλ. Ας πει κάποιος στους «κιτρινόμαυρους» πως σήμερα στην Τούμπα δεν έπαιζε ο Κομίνης διαιτητής, αλλά ένας ξένος που είναι κανονικός διαιτητής και δεν επηρεάζεται από τα χοροπηδηχτά του πάγκου τους για να τους ευνοήσει.

Ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ντέρμπι δεν δέχθηκε τέρμα, αν και είχε κάποια θέματα στην άμυνα του, παρόλα αυτά ο Δικέφαλος δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο και πως έχει πετάξει από πάνω του την υπεροψία και το...  μπλαζέ υφάκι.

Ο σοβαρός Δικέφαλος δεν έχει να φοβηθεί κανέναν στον αγωνιστικό χώρο, αφού είναι η καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα. Βέβαια, κάποιοι στην Αθήνα θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα εκτός γηπέδων, αφού ξέρουν πως μπροστά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι... λίγοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση Σαββίδη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες - Έτσι δεν χάνει το πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags