Facebook Pixel ΑΕΚ: Θετικό το πρώτο τεστ για Σιμάνσκι
| 2020-01-22 20:00:00

Δεν κρύβεται τέτοια μεταγραφή! Τρίβουν τα μάτια τους οι ΑΕΚτζήδες

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δεν κρύβεται τέτοια μεταγραφή! Τρίβουν τα μάτια τους οι ΑΕΚτζήδες

Θα βγει παικτάρα;

ΑΕΚ: Θετικό το πρώτο τεστ για Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ ομολογουμένως ήταν εξαιρετική στον Βόλο, παρουσιάζοντας πολύ θετικά στοιχεία και φαίνετια, ότι ο Μάσιμο Καρέρα βάζει σιγά σιγά την υπογραφή του στο παιχνίδι της. Ο Ιταλός έκανε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα αφήνοντας εκτός ενδεκάδας Ολιβέιρα και Μάνταλο, ενώ αναμφισβήτητα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η παρουσία του Σιμάνσιι στο αρχικό σχήμα.

Το ντεμπούτο του Πολωνού ήταν θετικότατο, όχι όμως και εντυπωσιακό. Εδώ θα διαβάσετε αντικειμενικά πως είδαμε τον νεοαποκτηθέντα κεντρικό μέσο χωρίς μεγάλες τυμπανοκρουσίες.

Ο Σιμάνσκι έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή επιλογή για την ΑΕΚ και ότι μπορεί να βοηθήσει τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Διαθέτει γρήγορη σκέψη και με τις ταχύτατες πάσες του βοηθά πολύ μπροστά. Φάνηκε ξεκάθαρα από τον τρόπο που έδωσε τη μπάλα στον Λόπες, στο 6', με λόμπα δίνοντας ευκαιρία στον Πορτογάλο. Απλό είναι το ποδόσφαιρο και ο παίκτης βγάζει απλότητα στις κινήσεις του.

Ο ποδοσφαιριστής συν τοις άλλοις δεν κρύβεται στη μεσαία γραμμή. Ζητά μπάλα, παίρνει πρωτοβουλίες και δεν ταλαιπωρεί το παιχνίδι με περιττές ντρίπλες. Διαθέτει πολλά τρεξίματα και καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις, κάτι που είδαμε σε εκτέλεση φάουλ στο 29', όπου έστειλε τη μπάλα διαγράφοντας ωραία τροχιά προς το δεύτερο δοκάρι και δημιούργησε κίνδυνο στην αντίπαλη περιοχή.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο ήταν, ότι ο Σιμάνσκι είχε συμμετοχή και σε γκολ της Ένωσης και συγκεκριμένα στο 0-3. Από δική του κάθετη πάσα στο 52' έφυγε στην αντεπίθεση ο Λόπες, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Κλωναρίδη. Μαλιστα ο Πολωνός θα μπορούσε να είχε καταγράψει και ασίστ, αν ο Ντέλετιτς δεν έριχνε στα σκουπίδια την πάσα πάρε-βάλε που του έδωσε στο 65'.

Παρατηρήθηκε, δε, ότι όσο περνούσε ο χρόνος του παιχνιδιού ο παίκτης έδειχνε όλο και καλύτερος, δείχνοντας, ότι παίρνει ψυχολογία από την ομάδα. Αυτό φυσικά που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι να διαπιστώσουν, αν ο Σιμάνσκι θα έχει διάρκεια.

Γιατί με τα στοιχεία που έδειξε στον Βόλο φανέρωσε, ότι μπορεί να δώσει τις κατάλληλες βοήθειες. Στο χέρι του είναι ή μάλλον στο πόδι του να κάνει τους οπαδούς να τρίβουν τα μάτια τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags