Facebook Pixel Ζενίτ - Ολυμπιακός: Τραγικοί! Αυτοί οι τρεις χαντάκωσαν τον Ολυμπιακό - Χτυπάει... βαρύ όνομα ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2020-01-23 21:22:00

Τραγικοί! Αυτοί οι τρεις χαντάκωσαν τον Ολυμπιακό - Χτυπάει... βαρύ όνομα ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Τραγικοί! Αυτοί οι τρεις χαντάκωσαν τον Ολυμπιακό - Χτυπάει... βαρύ όνομα ο Μπαρτζώκας!

Ήταν σε άλλο γήπεδο. Όργια Σπανούλη. Παίρνει και ψηλό.

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να μείνει κάτι παραπάνω από ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας, χάνοντας από μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Ζενίτ μάλιστα τον είχε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι.

Σήμερα τον έριξε στο καναβάτσο, έχοντας σαφώς πιο ισχυρή περιφέρεια με τον Ρένφρο, αλλά κυρίως τον Βορόνοφ να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε σε μαγικό απόγευμα τον Βασίλη Σπανούλη, που σημείωσε 31 πόντους, αλλά είχε με άθλια εμφάνιση τους Πολ, Ρότσεστι και Μπάλντγουιν. Και οι τρεις δεν σημείωσαν πόντο και μάλλον δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι παραπάνω για να σας καταδείξουμε την παρουσία τους. Το επιπλέον κακό είναι ότι και οι τρεις Αμερικάνοι δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε τα βασικά, όπως μία καλή άμυνα.

Ο Κόνιαρης βοήθησε με την άμυνά του, αλλά σε τέτοια παιχνίδια χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα. Όχι από τον Κόνιαρη, αλλά από τους Αμερικάνους γκαρντ, που σήμερα ήταν σε άλλο γήπεδο.

Κάτι, που σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση γκαρντ. Επειδή δεν βρίσκει παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία, δεν αποκλείεται να πάει σε έναν περιφερειακό, που αγωνίζεται στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, όπως τον Τζεράιαν Γκραντ, γιο του παλιού παίκτη του ΝΒΑ, Χάρβεϊ Γκραντ.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται και ψηλό, αλλά προτεραιότητα αγωνιστική είναι πλέον ο κοντός, αφού δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον Μπάλντγουϊν και τον Ρότσεστι. Αλλά πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει και σέντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα... πήρε κρανίο ο Μαρινάκης - Δείτε ποιον φέρνει στη θέση του Ποντένσε - "Τρέμουν" στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags