Facebook Pixel Διακαής πόθος του Παναθηναϊκού ο Γιούντο
Μπάσκετ
| 2020-02-01 00:14:00

Άξιος της μοίρας του - Εκπληκτικό ντεμαράζ - Μόνο με έγκλημα... - Πόθος ο Γιούντο!

του Pick n' Scroll
Άξιος της μοίρας του - Εκπληκτικό ντεμαράζ - Μόνο με έγκλημα... - Πόθος ο Γιούντο!

Άμυνα... σουρωτήρι. Δεν είναι ομάδα. Ψάχνεται στην Κίνα.
 

Ο Παναθηναϊκός έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία να πιάσει την Μακάμπι στην βαθμολογία. Ηταν, όμως, άξιος της μοίρας του, χάνοντας δίκαια από την Βαλένθια.

Για τρία δεκάλεπτα η άμυνά του ήταν σουρωτήρι και στο 30' η όχι πολύ ταλαντούχα ισπανική ομάδα είχε φτάσει στους 80 πόντους, προηγούμενη με 80-64. Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έβαλε τα δυνατά της, έκανε εκπληκτικό ντεμαράζ, αλλά δεν πρόλαβε. Κάποιες άστοχες βολές των παικτών της, κάποια εύστοχα σουτ των γηπεδούχων είχαν ως αποτέλεσμα να πανηγυρίσει η Βαλένθια.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς δεν ήταν ο ένας παίκτης, που έλειπε. Είναι ότι δεν ήταν ομάδα. Η άμυνα ήταν κάκιστη και οι «πράσινοι» στηρίχτηκαν περισσότερο στη προσωπικότητα των Τόμας, Ράις και Καλάθη.

Ο Ρικ Πιτίνο κάνει μεγάλες προσπάθειες, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει τον Παναθηναϊκό εκεί, όπου ήταν πέρυσι. Να είναι ομάδα, δηλαδή, με την πραγματική έννοια της λέξης. Υπάρχει χρόνος ακόμα, άλλωστε μόνο με έγκλημα οι νταμπλούχοι δεν θα είναι στην οκτάδα. Πρέπει, όμως, να βελτιωθούν πολύ, ώστε να έχουν ουσιαστική τύχη να περάσουν στο φάιναλ-φορ.

Πάντως, παίκτης θα αποκτηθεί με τον Παναθηναϊκό να είναι στην αγορά και να κοιτάει έντονα πλέον και την Κίνα. Λόγω των γνωστών γεγονότων στην ασιατική χώρα με τον ιό, αρκετοί Αμερικάνοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι και έτσι οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία πολύ καλή επιλογή. Ο πόθος όλων είναι ο Έκπε Γιούντο, αλλά κι ένας λίγο χειρότερος να αποκτηθεί, δεν θα το χαλάσει το «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκάθαροι στον ΠΑΟ για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη και τον Ολυμπιακό - Τι τους... φοβίζει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags