Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάρτινος πύργος - Έπαιζε χωρίς τρεις - Θέλει γκαρντ... χθες - Κληρώνει για Ένις!
Μπάσκετ
| 2020-02-04 22:15:00

Χάρτινος πύργος ο Ολυμπιακός - Έπαιζε χωρίς τρεις - Θέλει γκαρντ... χθες - Κληρώνει για Ένις!

του Pick n' Scroll
Χάρτινος πύργος ο Ολυμπιακός - Έπαιζε χωρίς τρεις - Θέλει γκαρντ... χθες - Κληρώνει για Ένις!

Υπάρχουν δικαιολογίες. Ομάδα... φωτιά. Αυτοί δεν μπορούν.

Ο Ολυμπιακός δεν ήξερε που βρισκόταν και που πατούσε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Ζαλγκίρις με αποτέλεσμα να γνωρίσει μία ταπεινωτική ήττα. Μία ήττα, που μειώνει ακόμη περισσότερο τις ελάχιστες ούτως ή άλλως ελπίδες, που έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός ήταν ανταγωνιστικός ως ένα σημείο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 9 πόντους πίσω. Στην επανάληψη, όμως, έπεσε σαν χάρτινος πύργος με την Ζαλγκίρις να τον πιέζει ασφυκτικά και να τον αποτελειώνει. Αλήθεια, πάντως, είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν δικαιολογίες, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιξε ο Ρότσεστι, ο οποίος υπέστη θλάση στο πρώτο μέρος, ενώ δεν αγωνίστηκε στην επανάληψη μετά από ένα σημείο και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και έμεινε στον πάγκο. Συν τοις άλλοις δεν έπαιξε καθόλου, δεν πήγε στο Κάουνας ο Γιώργος Πρίντεζης λόγω τραυματισμού.

Αλλά και η Ζαλγκίρις είχε απουσίες. Δεν έπαιξε την τελευταία στιγμή ο Τζακ Λαντέιλ, ο οποίος ήταν άρρωστος, ενώ δεν παίζει εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού ο κομβικός Μάριους Γκριγκόνις.

Με λίγα λόγια και όλοι να έπαιζαν από τον Ολυμπιακό, λογικά πάλι θα έχανε, γιατί συν τοις άλλοις η Ζαλγκίρις έχει βρει την φόρμα της και ως γνωστό στο γήπεδό της είναι «φωτιά».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν μέχρι τέλους, αλλά πρέπει να πάρουν όσο πιο γρήγορα έναν γκαρντ, γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και οι Μπάλντγουϊν, Ρότσεστι και Κόνιαρης βοηθούν ελάχιστα στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Ο Τάιλερ Ενις, που ακούγεται είναι ένας τέτοιος παίκτης. Ο πρώην πλέι-μέικερ των Λέικερς είναι πολύ καλά πλέον από τον τραυματισμό του και μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα του δώσει την ευκαιρία. Η λογική λέει ότι την άλλη εβδομάδα οι Πειραιώτες θα έχουν νέο παίκτη στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο deal των Αγγελόπουλων - Τους... κούφαναν όλους - Τι ανακοίνωσαν μετά τον διασυρμό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags