Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εύκολα 5-0 τον ΠΑΟ - Πεναλτάρα Ινσούα - Δικαίωση στην ΕΕΑ!
| 2020-02-06 10:19:00

Εύκολα 5-0 τον ΠΑΟ - Πεναλτάρα του Ινσούα - Στον ΕΦΚΑ για Βιεϊρίνια - Δικαίωση ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Εύκολα 5-0 τον ΠΑΟ - Πεναλτάρα του Ινσούα - Στον ΕΦΚΑ για Βιεϊρίνια - Δικαίωση ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ!

Ξύπνησε με Μίσιτς ο Φερέιρα. Μόνο όταν... κόβουν καριέρες;

Ο ΠΑΟΚ πέρασε μια εύκολη νύχτα στην Τούμπα, αφού επικράτησε με 2-0 επί του Παναθηναϊκού σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να λήξει και 4 και 5 μηδέν.

Οι "ασπρόμαυροι" έδειξαν μεν αντίδραση (κυρίως από το 20' και μετά), ωστόσο χρειάζονται ακόμα βελτίωση, έτσι ώστε να βρεθούν στο επιθυμητό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε ορθολογικές επιλογές την ενδεκάδα του, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η θέση του Μίσιτς είναι αυτή του δημιουργικού μέσου και όχι αυτή του μεσοεπιθετικού. Αυτή είναι η θέση που ο ίδιος νιώθει άνετα και μπορεί να αποδώσει καλύτερα. 

Όσο και να γκρινιάζουν, όσο και να χτυπιούνται ο Ινσούα κάνει όχι απλά πέναλτι στον Πέλκα, αλλά πεναλτάρα! Ο Αργεντινός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού βρίσκει τον Έλληνα διεθνή στο πόδι, ενώ τον σπρώχνει και από πίσω. Δηλαδή πρέπει να δίνονται μόνο τα μαρκαρίσματα που... κόβουν καριέρες.

Τώρα, αν στη φάση του Βιεϊρίνια υπάρχει κόσμος που βλέπει χέρι, μπορεί αύριο να πάρει τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ, να τους κλείσει ένα ραντεβού σε οφθαλμίατρο. Εντάξει αν θέλουν να πάνε σε ιδιωτικό γιατρό δεν θα τους κρίνουμε, όπου νιώθει ο καθένας καλύτερα.

Ο ΠΑΟΚ από δω και στο εξής πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του και κανέναν άλλον! Οι "ασπρόμαυροι" επιβάλλεται να κάνουν το 4 στα 4 και να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια της σεζόν ως πρώτοι! Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο σοβαρός ΠΑOΚ μπορεί να κατακτήσει και φέτος το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης, είναι καλό κάποια στιγμή να στείλουν στην Τούμπα, το σκεπτικό της εισήγησης. Κατανοώ, πως μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε η ΠΑΕ ΠΑOΚ, πιο εύκολα διατυπώνεται η θεωρία της σχετικότητας σε μία σελίδα, παρά το σκεπτικό μιας εισήγησης, που δεν έχει απολύτως καμία νομική υπόσταση.

Άλλωστε, όπως είπε και η Ειρήνη Μαρούπα, τα παιδιά στην ΕΕΑ ίσως έκαναν λάθος, εντάξει ότι αυτό το λάθος είχε σκοπό να υποβιβάσει δύο ομάδες δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς ε; H αλήθεια θα λάμψει και ο ΠΑOΚ θα δικαιωθεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags