Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όταν καλύτερος είναι ο Εσίτι… - Άφωνοι με τον Λάμπρου - Γκούκλαραν "κόκκινη κάρτα" στον Ολυμπιακό!
| 2020-02-09 23:15:00

Όταν καλύτερος είναι ο Εσίτι… - Άφωνοι με τον Λάμπρου - Γκούκλαραν "κόκκινη κάρτα" στον Ολυμπιακό!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Όταν καλύτερος είναι ο Εσίτι… - Άφωνοι με τον Λάμπρου - Γκούκλαραν "κόκκινη κάρτα" στον Ολυμπιακό!

Πάσχει από σύνδρομο... Πέδρο Ενρίκε. "Το άγαλμα" για Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΟΦΗ θύμισε λίγο τον 2 face από τα κόμιξ του Μπάτμαν. Οι «ασπρόμαυροι», παρουσίασαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα.

Στο πρώτο μέρος, ο Δικέφαλος ήταν υποτονικός, βαρύς, χωρίς φαντασία. Ενώ στο δεύτερο το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια επικράτησε με 4-0 επί των Κρητικών.

Όταν σε ένα ημίχρονο ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Εσίτι γίνεται εύκολα κατανοητό πως οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν και στα καλύτερα τους. Πάντως, για να τα λέμε όλα όντως ο Νιγηριανός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με τον Δικέφαλο. 

Ωστόσο, ο υψηλόσωμος χαφ του ΠΑΟΚ δεν είναι για να παίζει σε δυάδα στο κέντρο. Στερείται τεχνικής κατάρτισης και ταχύτητας και κάνει το κέντρο της ομάδας πιο αργό.

Ο Φερέιρα διάβασε καλά το παιχνίδι και οι διορθωτικές κινήσεις του όντως άλλαξαν την εικόνα του ΠΑΟΚ. Μίσιτς και Μαουρίσιο έκαναν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ να ρολάρει, ενώ ο Λημνιός έδωσε φρεσκάδα στην πλευρά, κάτι που ήταν λογικό να μην μπορεί να το κάνει ο Ελ Καντουρί που προερχόταν από τραυματισμό.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Λάζαρο Λάμπρου. Ο νεαρός εξτρέμ είναι ο ποιο ταλαντούχος Έλληνας παίκτης της ηλικίας του. Η τεχνική του, η ταχύτητα του και η ελαστικότητα του σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Παρόλα αυτά νομίζω πως ο Λάμπρου πάσχει από το σύνδρομο... Πέδρο Ενρίκε. Θα εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Ο Βραζιλιάνος πάσχιζε συνεχώς να αποδείξει πως έχει θέση στον ΠΑΟΚ, για αυτό το λόγο έπαιρνε τραβηγμένες προσπάθειες. Το ίδιο κάνει και ο Λάμπρου. Βέβαια, δικαιολογείται, διότι έχει τον ενθουσιασμό της ηλικίας.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 0-1 τον Ατρόμητο, οι «ερυθρόλευκοι», πάλι έβαλαν τα... κλάματα για τη διαιτησία. Για να πω την αλήθεια πιστεύω πως στον Πειραιά δεν ξέρουν τι σημαίνει η κόκκινη κάρτα και το γκούκλαραν. Σάμπως κάθε πότε αποβάλλεται παίκτης τους. Όσον αφορά την άμυνα του Ατρομήτου θα της αφιερώσω το τραγούδι... του Γιάννη Πουλόπουλου, «Το άγαλμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απογειώθηκε" στον ΠΑΟΚ και τρέλανε Γερμανούς - Ιταλούς! Έρχονται 20 εκατομμύρια ευρώ στην Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags