Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ομάδα χωρίς πλάνο - Τεράστιες ευθύνες ο... - Τι θα γίνει με Ολυμπιακό;
| 2020-03-01 23:34:00

Δεν ξέρω τι να γράψω - Ομάδα χωρίς πλάνο - Τεράστιες ευθύνες ο... - Τι θα γίνει με Ολυμπιακό;

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν ξέρω τι να γράψω - Ομάδα χωρίς πλάνο - Τεράστιες ευθύνες ο... - Τι θα γίνει με Ολυμπιακό;

Ούτε πάσα στα τρία μέτρα. Δεν τους κλείνουν τα στόματα!

Είναι από αυτές τις ημέρες, που δεν ξέρεις τι να γράψεις. Αυτό που είδαμε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη δεν έχει ποδοσφαιρική λογική και εξήγηση. Οι "ασπρόμαυροι" ήταν μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς πλάνο, χωρίς συγκέντρωση και έμοιαζε χαμένος μέσα στο γήπεδο.

Ο καθένας έκανε και λειτουργούσε όπως αυτός ήθελε. Καμία ποδοσφαιρική συνοχή, καθόλου καθαρό μυαλό και πάνω από όλα κανένα ίχνος πάθους.

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και τα προβλήματα πλέον δεν χωράνε κάτω από το χαλάκι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα και να την αντιμετωπίσει. Δεν γίνεται αυτή ομάδα που πέρυσι σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της στην Ελλάδα και κατέκτησε το νταμπλ αήττητη να μην μπορεί να αλλάξει πάσα στα τρία μέτρα. 

Ναι προφανώς είναι όλοι τους ένα χρόνο μεγαλύτεροι, ναι η ομάδα θέλει ανανέωση, αλλά για τις εμφανίσεις αυτές δεν παίζουν ρόλο μόνο αυτά.

Σίγουρα ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ευθύνες, τεράστιες ευθύνες θα έλεγα για την ακρίβεια. Τόσο στη διαχείριση του ρόστερ, όσο και στην αξιοποίηση αυτού.

Ωστόσο, ευθύνες έχουν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την εικόνα μέσα στο γήπεδο. Όπως λέει και το αγγλικό ρητό: "πρέπει να παίζει για το όνομα μπροστά στη φανέλα, αν θες να θυμούνται το όνομα στο πίσω μέρος αυτής". 

Φυσικά, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ έχουν γράψει το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Δικεφάλου, αλλά δεν νοείται να έχασαν το κίνητρό τους.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Πραγματικά δεν ξέρω πως μέσα σε δύο μέρες μπορεί ο Δικέφαλος να μεταμορφωθεί σε μια ομάδα που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, έχει πλάνο, στρατηγική και καθαρό μυαλό. Βασικά ξέρω, αλλά θα πρέπει να μπλέξουμε τον Χάρι Πότερ και το μαγικό ραβδί του σε αυτό.

Τη σεζόν που ο Δικέφαλος δέχεται τον πιο βρώμικο και αισχρό πόλεμο που έχει δεχθεί ποδοσφαιρική ομάδα σε όλο τον κόσμο αντί το ποδοσφαιρικό τμήμα να κλείνει στόματα, τα κάνει να μιλάνε ακόμα πιο πολύ. Kαι όχι τίποτα άλλο δεν λένε και τίποτα σοβαρό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση Σαββίδη, τα... γκρεμίζει όλα στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν, εντολή για μεταγραφή-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags