Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οφσάιντ το 0-1 - Επικίνδυνοι οι διαιτητές - Προκλητικός ο Βαλμπουενά
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-05 10:15:00

Καθαρό οφσάιντ το 0-1 - Επικίνδυνοι οι διαιτητές - Προκλητικός ο Βαλμπουενά - Έχει τεράστιο πρόβλημα

του Μάνου Τσαλγατίδη
Καθαρό οφσάιντ το 0-1 - Επικίνδυνοι οι διαιτητές - Προκλητικός ο Βαλμπουενά - Έχει τεράστιο πρόβλημα

Μόνο με τον τσαμπουκά. Να φάει μία παέγια. Διψάει για... αίμα.

Αν υπάρχει μία πρόταση για να περιγράψει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού είναι... πουτ@ν@ όλα!

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν μία απόλυτη τρέλα! Ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 0-2 με ένα γκολ, που ξεκινά από τον εκτεθειμένο Βαλμπουενά και από ένα τέρμα που η μπάλα έμοιαζε να βγήκε από τραπέζι σνούκερ.

Το 0-2 και η αντίδραση της Τούμπας ήταν αυτό που έκανε το κλικ στο μυαλό των παικτών του ΠΑOΚ και ξαφνικά μπήκαν σε... beast mode! 

Πραγματικά πιστεύω πως ο μόνος τρόπος για να κερδίσει ο Δικέφαλος ήταν αυτός. Ο άναρχος, ο αντρίκιος, ο τσαμπουκαλεμένος. Σίγουρα, οι "ασπρόμαυροι" δεν έθελξαν, αλλά κατάφεραν να χαλάσουν το αγωνιστικό σχέδιο του Ολυμπιακού. 

Ναι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βελτίωση, ναι κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό, αλλά τον ΠΑOΚ δεν πρέπει κανείς να τον ξεγράψει σε καμία διοργάνωση! Το θέμα είναι να βάλουν όλοι το σήμα και τη φανέλα πάνω από το "εγώ" τους και να παίξουν αποκλειστικά και μόνο για τα ασπρόμαυρα χρώματα.

Όσον αφορά τον Ισπανό διαιτητή, Φερνάντεθ... Εντάξει ο άνθρωπος μπορεί να φάει μία παέγια, να πιει και μια σαγκριά και να αφήσει τη σφυρίχτρα στην άκρη. Αυτός και ο επόπτης Σομπρίνο Μαγκάν σήμερα ήταν πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου και ήταν ξεκάθαρα επικίνδυνοι.

Ακόμα ένα που θέλω να σχολιάσω είναι ο Βαλμπουενά. Όπως φαίνεται όποιος πηγαίνει στον Ολυμπιακό χαλάει, μπαίνει μέσα του αυτό το βρώμικο dna. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν τόσο προκλητικός, που θύμιζε κάτι από Καραπάπα σε version τσέπης.

Ο ΠΑOΚ έχει τεράστιο αμυντικό πρόβλημα και αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι και δεν ξέρω πώς θα λυθεί. Ωστόσο, το κουμπί πατήθηκε και ελπίζω από δω και στο εξής αυτή η... κ@υλα που είχαν στα μάτια τους οι παίκτες του Δικεφάλου να μη σβήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑOΚ μέχρι πριν μερικές ημέρες, σχεδόν δεν είχε σφυγμό και έμοιαζε... ετοιμοθάνατος. Ο ΠΑOΚ πλέον όχι μόνο απέκτησε σφυγμό, αλλά το διψάει για ποδοσφαιρικό... αίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη με Ουάρντα - Πρόταση από κορυφαία ελληνική ομάδα - Θα "πέσει" η Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags