Facebook Pixel Τσαλγατίδης: Αυτός είναι ο Σαββίδης - Ξέρετε τι άλλο θα κάνει; - Δεν πάμε διακοπές ρε - Άπειρη η βλακεία...
| 2020-03-22 19:51:00

Αυτός είναι ο Σαββίδης - Ξέρετε τι άλλο θα κάνει; - Δεν πάμε διακοπές ρε - Άπειρη η βλακεία...

του Μάνου Τσαλγατίδη
Αυτός είναι ο Σαββίδης - Ξέρετε τι άλλο θα κάνει; - Δεν πάμε διακοπές ρε - Άπειρη η βλακεία...

Το ποδόσφαιρο είναι η κοινωνία μας. Είμαστε σε πόλεμο!

Ξέρετε υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Τι θα σκεφτούν οι άλλοι για αυτούς, αν θα τους χειροκροτήσουν ή αν θα τους αποδοκιμάσουν.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Όταν πέφτουν να κοιμηθούν, θέλουν να κλείνουν τα μάτια και να μην τους τριβελίζει η σκέψη πως δεν πρόσφεραν όσα μπορούσαν.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός με τη σύμφωνη γνώμη Μαρινάκη κατέθετε αίτημα εν μέσω πανδημίας να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, (έτσι ώστε, αν τελικά γίνουν τα Play Off, οι «ερυθρόλευκοι» να είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους σε θέμα ετοιμότητας) και ο Μελισσανίδης έσπαγε την καραντίνα για να πάει μια βόλτα, να εποπτεύσει τις εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ μην τηρώντας τα μέτρα της κυβέρνησης, ο Σαββίδης έκανε κάτι διαφορετικό...

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποίησε δωρεά αναπνευστήρων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, για να μπορέσουν συνάνθρωποι μας να ζήσουν, ενώ αναμένεται να κάνει και άλλες δωρεές ιατρικού εξοπλισμού στη συνέχεια σε Ελλάδα και Κύπρο

Όλα τα παραπάνω δεν τα γράφω για να εξυψώσω τον Ιβάν Σαββίδη στα μάτια του κόσμου (άλλωστε είμαι σίγουρος πως δεν χάρηκε ιδιαίτερα για τη δημοσιοποίηση της δωρεάς), αλλά για να δώσω σε όλους σας να καταλάβετε πως το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας!

Ο Σαββίδης είναι το παράδειγμα του ευσυνείδητου πολίτη, που νοιάζεται για τους άλλους και εν μέσω πανδημίας κάνει ό,τι μπορεί για να τους βοηθήσει. Οι άλλοι δύο είναι το παράδειγμα αυτών που κοιτάνε μόνο την πάρτι τους και δεν τους καίγεται καρφάκι για όσα γίνονται γύρω τους.

Για να το πω πιο ωμά και να γίνει ίσως πιο εύκολα κατανοητό. Το λουκέτο στη χώρα δεν μπήκε για να μπορέσει ο κόσμος να απολαύσει διακοπές διαρκείας. Η Ελλάδα, η Ευρώπη και γενικότερα ο πλανήτης είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (και όχι, δεν εννοώ το τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου).

Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό και για να τον νικήσουμε δεν χρειάζεται, να κάνουμε πραγματικά... τίποτα! Μας ζητάνε να αράξουμε στο σπίτι, που εμείς έχουμε διακοσμήσει και επιπλώσει όπως μας αρέσει για να νιώθουμε cozzy, έτσι ώστε να μειωθεί η διασπορά του ιού. Αντ' αυτού ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για roadtrips και ηλιοθεραπεία Μάρτιο μήνα στις παραλίες.

Όπως λέει ένα απόφθεγμα, δύο πράγματα είναι άπειρα... Το σύμπαν και η βλακεία. Kαι για το πρώτο δεν είμαστε σίγουροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Πουλάει βασικό Έλληνα ο ΠΑΟΚ με μόλις 3.000.000

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags