Facebook Pixel Καρμοίρης για κορωνοϊό, Μητσοτάκη, Ολυμπιακούς Αγώνες και Ολυμπιακός!
| 2020-03-24 10:30:00

Το νου σας ρεμάλια - Ο Μητσοτάκης είναι... - Ολυμπιακοί το 2022 - Χρειάζεται τρία μπακ!

Sportdog Team
Το νου σας ρεμάλια - Ο Μητσοτάκης είναι... - Ολυμπιακοί το 2022 - Χρειάζεται τρία μπακ!

Σκορπούν θάνατο. Θα φαγωθούμε μετά. Πάνω από 20 για Τσιμίκα.

«Το νου σας ρεμάλια», τα πράγματα είναι σοβαρά... Πού ‘σαι ρε Λάμπρο Κωνσταντάρα, τώρα που, επίκαιρα όσο ποτέ, ηχεί στα αφτιά μας η παρατήρηση σου! Μπας και την ακούσουν και σοβαρευτούν οι εκδρομείς του κορωνοϊού, οι παραβάτες υγείας, οι αδιάφοροι, οι αναίσθητοι «Ελληνάρες», που εγκληματούν σε βάρος της δημόσιας υγείας, μη εννοώντας να καταλάβουν ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σκορπούν το θάνατο δεξιά και αριστερά, κουβαλώντας τον φονικό ιό στους αμέρινους κόλπους ακόμα και της ίδιας της οικογενείας τους!   

Ευτυχώς που ανεξάρτητα προσωπικών πολιτικών πεποιθήσεων, όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι εν μέσω τούτης της ασύλληπτης υγειονομικής κρίσης, ενάντια σε έναν τόσο απρόβλεπτο και άγνωστο πόλεμο από έναν αόρατο επιθετικό εχθρό, η χώρα διαθέτει σοβαρή κυβέρνηση.

Έναν ειλικρινή, αποφασιστικό, με γρήγορα αντανακλαστικά πρωθυπουργό, που με τη στάση και τα έργα του, από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης της πανδημίας, δείχνει να έχει τουλάχιστον την κατάσταση στα χέρια του.

Υπό τον έλεγχο αυτού και των συνεργατών του, υπουργών και πολιτειακών. Όλοι τους δρουν, τόσο σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό τομέα, με πρωτοφανή ταχύτητα ως προς τη λήψη μέτρων για την ελληνική κοινωνία!

Βλέπετε πώς έχω ξεκινήσει τούτη την επικοινωνία μας φίλοι αναγνώστες.

Διότι, υπό τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, με τον ανθρώπινο παράγοντα και την ύψιστη υποχρέωση και ανάγκη να προστατευθούμε και να προασπίσουμε τη δημόσια, την εθνική υγεία, αλλά και με την αβεβαιότητα που κυριαρχεί παγκοσμίως για την εξάντληση του ευφάνταστου, όσο και απόλυτα ρεαλιστικού δυστυχώς, εφιάλτη με τον οποίο αντιπαλεύουμε κάθε δευτερόλεπτο, το βρίσκω πεζό, παράταιρο, άκαιρο, ανεπίκαιρο, ίσως και ανιαρό να κουβεντιάζουμε για μπάλα.

Για πρωτάθλημα, για play off, για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, για το VAR, τη διαιτησία, την ΕΠΟ, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την πολυϊδιοκτησία Ξάνθης/ΠΑΟΚ. Της πλάκας θέματα. Η υγεία του ανθρώπου πάνω από όλα!

Μπα, δε βαριέστε, ενότητα τώρα, έχθρα μετά. Είμαστε μυστήρια όντα. Ξεχνάμε γρήγορα, απαρνιόμαστε εύκολα, επιστρέφουμε στις συνήθειες σε χρόνο ρεκόρ και, πιο πολύ, στις κακές μας, δυστυχώς!

Όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη μέρα που θα γυρίσουμε στην καθημερινότητα και όλα τούτα θα είναι σαν να ξυπνήσαμε από τον τρόμο του ονείρου που μας είχε κυριεύσει, θυμηθείτε το, πάλι και…ξανά, αθεράπευτα και επίμονα, θα μας καταλαμβάνει το “moto”: Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Ο νόμος της ζούγκλας δεν θα πάψει να υπερισχύει. Το μεγάλο ψάρι θα καταπίνει αδηφάγα το μικρό και ο θάνατος ο δικός σου θα ‘ναι η δική μου ζωή. Διαπλανητικά.

Όσο για τούτο τον αντιφατικό, τον ευλογημένο μα και…καταραμένο – λόγω σύνθεσης και ιδιοσυγκρασίας ‘κούτρας’ πληθυσμού - τόπο, ο τυφλός οπαδισμός δεν θα αργήσει να επανακάμψει!

Ας βγούμε οι πιο πολλοί, η συντριπτική πλειοψηφία των λαών, αλώβητοι και νικητές από την πανδημία και έχει ο Θεός για το μετέπειτα.

Θα το αντιμετωπίσουμε πιο οχυρωμένοι και με τη γνώση που διαθέτουμε, γιατί το πρόβλημα αυτή την ώρα είναι η έλλειψη γνώσεων, αυτά που δεν γνωρίζει η επιστήμη και τρέχει να τα μάθει (για να αντιδράσει καίρια και αποτελεσματικά) για το πού το πάει και πώς, ο αισχρός κορωνοϊός!

(ΕΠΙ)- ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, τηρούμε με άκρατη υπευθυνότητα την καραντίνα του αυστηρού περιορισμού μας, διαθέτουμε ψυχραιμία, υπομονή και αισιοδοξία και προσδοκάμε τα καλύτερα. Έτσι αυθυποβάλλω τον εαυτό μου, συμβουλεύω τους οικείους μου και μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου.

Να πάμε λίγο, λοιπόν όμως τώρα, αφού διαθέτουμε όλοι μας και πολύ περισσότερο χρόνο να διαβάζουμε οτιδήποτε πολύ πιο πολύ και σε κάποιους σκόρπιους αθλητικούς συλλογισμούς:

· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. Απορώ που το συζητάνε ακόμα στη ΔΟΕ και στην Ιαπωνία περί αναβολής των αγώνων! Για τα αυτονόητα αργούμε τόσο να αποφασίσουμε; Κατανοητό ότι διακυβεύονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Πολυποίκιλα. Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα του πλανήτη αυτή την ώρα είναι η ασφάλεια των ανθρώπων. Η προάσπιση κάθε κανόνα και πιθανού παράγοντα πρόνοιας, πρόβλεψης, προφύλαξης! Τίποτα πάνω από την υγεία. Τ ί π ο τ α!  Ημερομηνίες θα βρεθούν. Υπάρχει και το φθινόπωρο. Ο Οκτώβριος, με «ελαφρύ» αγωνιστικό καλεντάρι.

Το πολύ πολύ για πρώτη φορά από το 1896, τη χρονιά του Σπύρου Λούη, να διεξαχθούν Ολυμπιακοί Αγώνες σε έτος με μονό αριθμό. Του χρόνου, 2021.

Και τι έγινε; Ή ακόμα και αν δεν το θέλουν αυτό οι «αθάνατοι» για λόγους παράδοσης και «πρωτοκόλλου», το απόλυτα «κενό έτος» στο αθλητικό ημερολόγιο είναι το 2022. Το Μουντιάλ θα παιχθεί στο Κατάρ στην αρχή του χειμώνα. Άρα το καλοκαίρι, Ολυμπιακοί Αγώνες 2022.

· ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να δείτε που το καλοκαίρι θα «ξεμείνουν» από μπακ. Ο Κώστας Τσιμίκας θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα κλείσει μια σπουδαία συμφωνία μεταγραφής, η οποία δεν φαντάζομαι ότι θα πέσει κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έπαθε το παιδί τη ζημιά και η πολύμηνη απουσία του από τη δράση, άσχετα από την αβεβαιότητα για το ποια θα είναι η κατάσταση του στους αγωνιστικούς χώρους όταν ξαναγυρίσει, τον στερεί ούτως ή άλλως από την ερυθρόλευκη καλοκαιρινή προετοιμασία. Επομένως ποντάρεις και δεν ποντάρεις στον Κούτρη για του χρόνου και ως εκ τούτου να που ο Ολυμπιακός θα θέλει οπωσδήποτε αριστερό οπισθοφύλακα.

Σάματις δεξιά τι θα γίνει; Άντε πες σίγουρα θα υπάρχει ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Ομάρ; Είναι και θα είναι όπως πάνε τα πράγματα για καιρό ακόμα στον «αέρα». Αφήστε που ο Νορβηγός είναι από μήνες ελεύθερος να «κλείσει» αλλού, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός καταλήξει στο ύψος της πρότασης που θέλει να του κάνει!

Εάν ο Ελαμπντελαουί φύγει, θα πάνε τη νέα σεζόν οι Πειραιώτες με Γκασπάρ και επιστροφή Γιάννη Μασούρα από ΑΕΛ; Αρκεί; Αφού και στον Τοροσίδη, ήδη δεν ποντάρει ο Μαρτίνς από τα Χριστούγεννα και μετά.

Εγώ λέω ότι ένα πρωτοκλασάτο δεξιό μπακ θα το χρειάζεται η ομάδα. Δύο σίγουρα, συνεπώς, με την προϋπόθεση ότι ο Γκασπάρ θα αγωνίζεται και αριστερά. Αλλιώς μπορεί και τρία μπακ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στη Superleague: Επιστρέφει κορυφαίος παράγοντας σε μεγάλη ομάδα - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags