Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ώπα ρε παιδιά! - Βλέπω ΠΑΟΚ στο YouTube - Τέτοιες μεταγραφές θα γίνουν - Δε γίνεται ο Ιβάν να...
| 2020-03-30 22:55:00

Ώπα ρε παιδιά! - Βλέπω ΠΑΟΚ στο YouTube - Τέτοιες μεταγραφές θα γίνουν - Δε γίνεται ο Ιβάν να...

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ώπα ρε παιδιά! - Βλέπω ΠΑΟΚ στο YouTube - Τέτοιες μεταγραφές θα γίνουν - Δε γίνεται ο Ιβάν να...

Θέλουν κάλπικο πρωτάθλημα. Εκεί χτυπάει. Πάμε με ταλέντα!

Αρχικά ελπίζω, όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο να είστε καλά και να μην έχετε προσβληθεί από τον κορονοϊό, είτε εσείς, είτε κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντος σας.

Αυτές τις στιγμές το πιο σημαντικό από όλα είναι η υγεία και τίποτα άλλο, αφού βρισκόμαστε εν μέσω μια τεράστιας πανδημίας.

Ακριβώς γι' αυτό τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω υπάρχουν τι που φωνές αναφορικά με την έναρξη της Super League. Ναι, φυσικά money rules the world και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελεί την εξαίρεση, Ωστόσο κάπου... ώπα ρε παιδιά.

Κατανοώ ότι υπάρχουν ρήτρες και εμπορικές συμφωνίες, αλλά επιτρέψτε μου να σημειώσω πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που του έχει λείψει τόσο το ποδόσφαιρο, που κάθεται και βλέπει ρετρό αγώνες του ΠΑΟΚ στο Youtube.

Ο Ολυμπιακός βέβαια αγνοώντας όλους τους κινδύνους θα ζητήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι να κατακτήσει ακόμα ένα κάλπικο τρόπαιο. Παιδιά, για να τελειώνουμε. Το δίκαιο είναι να μπει μια παύλα φέτος στη σεζόν και να ξεκινήσουμε από τη νέα χρονιά. 

Αν είναι να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο λοιπόν, ας μιλήσουμε για το μέλλον αυτού μετά την πανδημία.

Είναι γεγονός πως τα budget των ομάδων σε όλο τον πλανήτη θα πέσουν αρκετά. Θα δημιουργηθούν ευκαιρίες στο μεταγραφικό παζάρι με παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε πρωτάθλημα.

Ακριβώς εκεί θα πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ, όταν και όποτε ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Αυτή τη φορά οι «ασπρόμαυροι» θα χρειαστούν στοχευμένες κινήσεις, που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο την ομάδα και θα είναι και συνετές οικονομικά. Γι' αυτό το λόγο, ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» (θα δούμε αν θα είναι ο Μπράνκο) θα παίξει τεράστιο ρόλο το καλοκαίρι

Επίσης, νομίζω πως πλέον ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει τις ακαδημίες του. Δεν γίνεται ο Ιβάν Σαββίδης να σκορπάει τόσα χρήματα και οι παίκτες από τα σπλάχνα του Δικεφάλου να μένουν αναξιοποίητοι. Φυσικά, δεν μπορούν να παίξουν όλοι στην πρώτη ομάδα, αλλά υπάρχουν παιδιά που έχουν το ταλέντο και τα ψυχικά αποθέματα για να αντέξουν το βάρος της ασπρόμαυρης φανέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ! "Τέλος" βασικός Έλληνας άσος - Ψάχνουν ήδη για διάδοχο - Θα "καεί" η Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags