Facebook Pixel Σωτήρης Γεωργούντζος - Κορωνοϊός: Γεωργούντζος σε sportdog για κορωνοϊό: "Θα νικήσω, δε φοβάμαι - Βίντεο που θα αφήσει εποχή"
| 2020-03-31 22:50:00

Γεωργούντζος σε sportdog για κορωνοϊό: "Θα νικήσω, δε φοβάμαι - Βίντεο που θα αφήσει εποχή"

Sportdog Team
Γεωργούντζος σε sportdog για κορωνοϊό: "Θα νικήσω, δε φοβάμαι - Βίντεο που θα αφήσει εποχή"

Σωτήρης Γεωργούντζος - Κορωνοϊός: Την ώρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας έδινε τα νέα δεδομένα για τον κορωνοϊό στη χώρα μας, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση, ότι ο Σωτήρης Γεωργούντζος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται.

Η τελευταία αφορά που το sportdog είχε συνομιλήσει με τον γνωστό σπορτκάστερ ήταν στις 27 Μαρτίου. Στη συνομιλία που είχαμε φαινόταν ανήσυχος, χωρίς ωστόσο να μοιραστεί τις υποψίες του. Τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό και ανάμενε την εξέλιξη της υγείας του.

Το sportdog επικοινώνησε αμέσως με τον συνεργάτη του για να μάθει τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του. Ο Σωτήρης απάντησε στην κλήση, δείγμα, ότι δεν έχει επιδεινωθεί.

«Όταν είχαμε ξαναμιλήσει ήμουν στα πρόθυρα. Είχα πυρετό. Μου είπαν ότι έχω πνευμονία», λέει αρχικά και συνεχίζει: «Έκανα εξετάσεις και βρέθηκα ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό».

Αυτή τη στιγμή ο Σωτήρης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», στο Ρίο Αχαΐας.

Ο Μεσσήνιος δαιμόνιος ρεπόρτερ και σόουμαν δήλωσε μιλώντας στο sportdog την ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. «Ευχαριστώ τους γιατρούς και στην Καλαμάτα και στο Ρίο. Αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι βαριά μορφή. Είμαι στο στάδιο της επώασης. Έφαγα την καραντίνα στη Μεσσηνία και τώρα πάμε να το νικήσουμε», αναφέρει. 

«Φοβόμουν πριν έρθω στο Ρίο. Τώρα δεν φοβάμαι τίποτα. Βρήκα και πατριώτη μου εδώ, οπότε έχω στήριξη!», προσθέτει.

Στο τέλος έστειλε και ένα μήνυμα. «Υπόσχομαι ότι στην επόμενη επικοινωνία μας θα αναρτήσουμε βίντεο που θα αφήσει εποχή, γιατί πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι ο ιός μπορεί να νικηθεί», κατέληξε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags