Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός - Τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ - Μπράνκο τέλος, καυτές αποφάσεις
| 2020-04-23 15:45:00

Δεν υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός - Τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ - Μπράνκο τέλος, καυτές αποφάσεις

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός - Τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ - Μπράνκο τέλος, καυτές αποφάσεις

ΠΑΟΚ: Και ξαφνικά στον Ολυμπιακό φοβήθηκαν και λούφαξαν! Η επιτροπή δεοντολογίας παραπέμπει στο δικαστικό τμήμα της εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα των «ερυθρολεύκων».

Γιατί; Διότι ο ιδιοκτήτης της κατηγορείται για στημένους αγώνες. Μάλιστα, η ερευνήτρια της επιτροπής έκρινε πως υπάρχουν ενδείξεις αλλοίωσης παιχνιδιών και σε αγώνες του Ολυμπιακού, οπότε κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί και η ποδοσφαιρική ομάδα.

Θα είμαι ρεαλιστής. Ζούμε σε μία χώρα που οι νόμοι της έχουν πιο πολλά παράθυρα και από το ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει υποβιβασμός του Ολυμπιακού. 

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να κυνηγήσει αυτή την υπόθεση. Να πιέσει, να ανεβάσει τους τόνους! Αυτή τη φορά ο Δικέφαλος πρέπει να είναι ο κυνηγός και ο Ολυμπιακός το... θήραμα!

Οι «ασπρόμαυροι» λοιδορήθηκαν όσο καμία ομάδα όλο αυτό το διάστημα και δέχθηκαν τόνους λάσπης σε μία στημένη υπόθεση πολυιδιοκτησίας, που έστησε μόνος του ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον θίασο της ΕΕΑ.

Ο τροχός όμως γύρισε και αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να δώσει ένα ισχυρό χτύπημα στον Ολυμπιακό, που με βάση την επιτροπή δεοντολογίας ο ίδιος και ο Βαγγέλης Μαρινακής κατηγορούνται για στημένους αγώνες! Οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για την... ασπρόμαυρη επίθεση.

Κάπου εδώ να τονίσω πως η σκευωρία του Ολυμπιακού περί πολυιδιοκτησίας, που βγήκε πρώτα από τον τηλεοπτικό σταθμό ONE του Μαρινάκη, αναπαράχθηκε ακόμα και από τα... νέα του ψαροντούφεκου. Γράφτηκαν σελίδες, ραδιόφωνα έκαναν αναλύσεις επί αναλύσεων, τηλεοπτικός χρόνος αφιερώθηκε για να πεταχτεί λάσπη στον ΠΑΟΚ. Τώρα όμως όλοι κάνουν ησυχία. Μα φυσικά, αφού μιλάμε για τα χαϊδεμένα της Ελλάδας...

Στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι τώρα. Φτάνει σιγά σιγά η ώρα που ο Δικέφαλος θα πρέπει να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα δοθούν δανεικοί. Βέβαια, για να αποφασιστεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Δύσκολα θα μείνει ο Μπράνκο και από όσο ξέρω, ήδη γίνεται διεργασία για τον αντικαταστάτη του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags