Facebook Pixel Τσαλγατίδης: Ζήλεψε τον Τσιόρδα - Το συζητάει όλη η Ευρώπη - Στρίμωγμα Γκαγκάτση - Να μην ξεκινήσει!
| 2020-04-29 22:30:00

Ζήλεψε τον Τσιόδρα - Το συζητάει όλη η Ευρώπη - Στρίμωγμα Γκαγκάτση - Να μην ξεκινήσει!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ζήλεψε τον Τσιόδρα - Το συζητάει όλη η Ευρώπη - Στρίμωγμα Γκαγκάτση - Να μην ξεκινήσει!

Να δείτε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόσες ημέρες μέσα στο σπίτι ζήλεψε τον Σωτήρη Τσιόδρα. Ο λοιμωξιολογός κάθε μέρα στις 6 και κάτι διαβάζει από τα χαρτιά του την ενημέρωση αναφορικά με τον Covid-19.

Βέβαια, η διαφορά τους είναι πως ο Τσιόδρας έχει ευφράδεια λόγου, ενώ ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εικάζεται πως μια φορά είπε σωστά τη λέξη σκουλικομυρμιγκότρυπα του δώσαν συγχαρητήρια.

Έτσι λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League έκατσε μπροστά στην κάμερα πήρε το χαρτάκι που είχε πάνω γραμμένα όσα έπρεπε να πει (είπαμε με τα λόγια δεν το έχει ο άνθρωπος) και με το «καλημέρα» αποφάσισε να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ και τον διοικητικό ηγέτη αυτού, Ιβάν Σαββίδη. 

Αλήθεια, τόσο πολύ έχουν αγχωθεί στον Πειραιά με το πόρισμα της επιτροπής δεοντολογίας, και την εισήγηση υποβιβασμού, που προσπαθούν με το ζόρι να κάνουν τους πάντες να αλλάξουν θέμα συζήτησης; Αν όντως αυτός είναι ο στόχος τους θέλω να τους ενημερώσω πως το θέμα της εισήγησης υποβιβασμού των «ερυθρολεύκων» το συζητάει όλη η Ευρώπη, οπότε άδικος κόπος.

Πάντως, αυτοί που τα γράφουν τα κείμενα στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού τον κάνουν να εκτίθενται άσχημα. Γιατί ναι μεν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει το ρατσιστικό του παραλήρημα κατά του Ιβάν, αλλά η πλευρά του ΠΑΟΚ θα απαντήσει και όταν ο Δικέφαλος απαντά μέσω του Μάκη Γκαγκάτση συμβαίνει, ότι συνέβη στη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. Δηλαδή, ο διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τον στριμώχνει λεκτικά στα σχοινιά

Τώρα το γεγονός πως Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Άρης και Πανιώνιος είχαν κοινή θέση στα θέματα της Λίγκας, ε εντάξει δεν είναι και κάτι καινούριο. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα συμβαίνει αυτό οπότε οκ, δεν ανακαλύψαμε και την Αμερική ξαφνικά. Ότι έχουν κοινές απόψεις είναι γνωστό.

Πάντως, εγώ επιμένω ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει! Και επειδή είδα κάποια σχόλια, παιδιά δεν είναι θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτή, αλλά η δική μου άποψη. Πώς θα παιχτεί ποδόσφαιρο ενώ ο κορονοϊός υπάρχει ακόμα γύρω-γύρω; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags