Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το άρθρο του Μάνου Τσαλγατίδη στο sportdog!
| 2020-05-08 10:00:00

Είναι στον κόσμο του - Fake news από Ολυμπιακό - Σκάει μεταγραφάρα - Δικαίωση στο CAS

του Μάνου Τσαλγατίδη
Είναι στον κόσμο του - Fake news από Ολυμπιακό - Σκάει μεταγραφάρα - Δικαίωση στο CAS

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: H μπάλα κύλησε στο χορτάρι και η ποδοσφαιρική πραγματικότητα επανέρχεται σιγά-σιγά. Βέβαια, ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων ανάμεσα στις ομάδες, αλλά και την πολιτεία, αναφορικά με το μέλλον της φετινής σεζόν.

Αν υπάρχει κάποιος που ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει και βρίσκεται σε ένα δικό του μοναδικό κόσμο είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Tην ώρα που ο ΠΑΟΚ τόνιζε τις θέσεις του στην τηλεδιάσκεψη των ιατρών της Super League σημειώνοντας δε πως όσα αναφέρει δεν είναι λόγια που έχουν ως σκοπό τις εντυπώσεις, αλλά την ουσία του πράγματος, χρειάστηκε η παρέμβαση του πρόεδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, για να καταλάβει ο Υφυπουργός πως όσα λέει ο δεν κρύβουν κάτι από πίσω.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεδομένου πως ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ, δεν έχει φύγει. Έχω ξαναγράψει πως η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί με σιγουριά ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και όλοι θα τελειώσουν υγιείς τα Play Off.

Μέσα σε όλα αυτά έχει ανοίξει πλέον και η κουβέντα για τη μείωση μισθών των ποδοσφαιριστών σε όλες τις ομάδες. Πιστεύω πως θα έχουμε αρκετές συζητήσεις μέχρι να βρεθεί μια λύση που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές. Σίγουρα πρέπει να γίνει κάποια μείωση, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ομάδες χάνουν χρήματα καθημερινά, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ένα δίκαιο πλάνο, αφού υπάρχουν και πραγματικά... χαμηλά συμβόλαια στην Ελλάδα.

Και μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα, πρέπει να τονιστεί πως ο Ολυμπιακός πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να πετάξει λάσπη ξανά στον ΠΑΟΚ, αφού μοίραζε στα non paper του ότι ο Δικέφαλος, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πρότειναν να γίνει μείωση των συμβολαίων.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όλες οι ομάδες είχαν συμφωνήσει ομόφωνα. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δείχνουν πως έχουν βάλει στόχο να γίνουν οι νούμερο 1 στα fake news στην Ελλάδα. Πάλι καλά που δεν έχουν ασχοληθεί μαζί τους τα ελληνικά hoaxes. 

Στα υπόλοιπα θέματα του ΠΑΟΚ, η ομάδα θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να είναι έτοιμοι να αγωνιστεί, αν ξεκινήσουν τα Play Off και το θέμα του τεχνικού διευθυντή είναι σε πολύ καλό δρόμο, ωστόσο θέλει ακόμα λίγη... υπομονή.

Το σημαντικό είναι όμως πως στην Τούμπα είναι έτοιμοι για τη «μάχη» στο CAS και έχουν ως μοναδικό στόχο τη δικαίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-έκπληξη Σαββίδη! "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ - Πήρε ταλεντάρα μέσα από τα χέρια τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags