Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άρθρο στο sportdog για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τον Δικέφαλο
| 2020-05-18 09:35:00

Βόμβα με Ουάρντα - Πώς τόλμησε να μην απαντήσει στον ΠΑΟΚ; - Ρουσφέτι στον Άρη

του Μάνου Τσαλγατίδη
Βόμβα με Ουάρντα - Πώς τόλμησε να μην απαντήσει στον ΠΑΟΚ; - Ρουσφέτι στον Άρη

ΠΑΟΚ: Ποδόσφαιρο μπορεί να μην έχουμε, αλλά ήταν μια γεμάτη εβδομάδα η προηγούμενη. Είχαμε για ακόμα μια φορά τον Αυγενάκη να σαχλαμαρίζει, τους οπαδούς της ΑΕΛ να κυνηγούν τον Ουάρντα και τον Άρη να... ζητά ρουσφέτια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρωθυπουργό της χώρας να λέει ναι σε αυτά.

Ας ξεκινήσουμε με το θέμα του Αιγύπτιου, που είναι πιο πρόσφατο...

Ο Ουάρντα είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ωστόσο ταυτόγχρονα είναι και μία ωρολογιακή βόμβα, αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τον πιάσει η τρέλα του και θα τα κάνει όλα μαντάρα.

Ο Αιγύπτιος έχει απίστευτο ταλέντο και αν ήταν πιο ώριμος στο μυαλό, θα μπορούσε να κάνει τεράστια καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Όμως το γεγονός πως λειτουργεί ακόμα σαν... παιδάκι, δεν του έχει επιτρέψει να κάνει αυτά που θα μπορούσε. Παρότι τον θεωρώ έναν εξαιρετικό παίκτη, θεωρώ πως πλέον δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος της νέας σεζόν χρειάζεται σοβαρότητα και όχι παίκτες που θα κάνουν... μουτράκια, όταν δεν αγωνίζονται. Η μόνη λύση είναι ο παίκτης να πωληθεί στο εξωτερικό, έτσι ώστε να καρπωθούν οι «ασπρόμαυροι» ένα ποσό και ο Ουάρντα να παίξει σε ένα ξένο πρωτάθλημα, όπως πάντα ήθελε. Αν γίνει αυτό, θα μιλάμε για μία win-win situation.

Βέβαια, το ότι ο Ουάρντα λειτουργεί σαν παιδάκι, δεν είναι λόγος να τον κυνηγάνε, να τον βρίζουν και να τον χτυπούν με μπουνιές στα πλευρά. Και για να είμαστε ειλικρινείς, χωρίς αυτόν και τον Κάτσε η ΑΕΛ φέτος θα βολόδερνε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Για αυτήν την ΑΕΛ και την κάθε ΑΕΛ, ο Ουάρντα είναι ένα... κόσμημα. Ωστόσο, για τον μεγάλο ΠΑΟΚ είναι ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή δεν έχει θέση στο ρόστερ, αλλά όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους.

Αρκετά όμως με τον Ουάρντα. Πάμε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο άνθρωπος που κυνηγάει να σπάσει το ρεκόρ γκίνες συνεντεύξεων και δημοσίων τοποθετήσεων, αποφάσισε να μην απαντήσει ο ίδιος στην επιστολή που έστειλε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Υπουργείο Αθλητισμού, αλλά έβαλε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, να απαντήσει.

Καταλαβαίνουμε όλοι πως ο Αυγενάκης δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ σε σχέση με άλλες ομάδες, αλλά πώς τολμά να τον υποτιμά και να μην του απαντάει; Στην τελική, είναι υποχρέωση του να απαντά στην επιστολή που του έστειλε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, αναφορικά με το μέλλον του αθλητισμού.

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αποφάσισε να καταπατήσει κάθε διεθνές δίκαιο του ποδοσφαίρου, για να κάνει το ρουσφέτι που ζήτησε ο Άρης! Ναι, έχει το αξίωμα του Πρωθυπουργού, αλλά ας του πει κάποιος πως η FIFA δεν επιτρέπει κρατικές παρεμβάσεις για σοβαρά ζητήματα, όπως η μη καταβολή χρημάτων, (κάτι που για κάποιες ομάδες στην Ελλάδα θεωρείται λογικό) αλλά στο εξωτερικό αποτελεί παράβαση και επισύρει κυρώσεις!

Ο Μητσοτάκης δεν ήταν που έλεγε πως δεν θα κάνει ποτέ ρουσφέτι; Και για να προλάβω όσους θα μιλήσουν για την τροπολογία που πέρασε η Κυβερνηση για μη υποβιβασμό όσων εμπλέκονται σε υποθέσεις πολυιδιοκτησίας, πρώτον ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ζήτησε να περάσει κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ήταν κάθετα αντίθετος. Δεύτερον, ο ΠΑΟΚ είναι αθώος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα χαλάσει ο κόσμος στον ΠΑΟΚ - Θέλει "Σουντανί" ο Φερέιρα - Συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags