Facebook Pixel Βόμβα CAS: Παίρνει πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ - "Φωτιά" στα play offs - Χτυπάει ξανά πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-30 13:30:00

Βόμβα CAS: Παίρνει πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ - "Φωτιά" στα play offs - Χτυπάει ξανά πρωτάθλημα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Βόμβα CAS: Παίρνει πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ - "Φωτιά" στα play offs - Χτυπάει ξανά πρωτάθλημα!

Η μπάλα λοιπόν θα ξανακυλήσει στο χορτάρι των ελληνικών γηπέδων, αφού η Super League ξεκινά και πάλι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Φυσικά, τίποτα δεν θα είναι ίδιο, αφού η πανδημία θα αναγκάσει τα παιχνίδια να διεξάγονται σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έχει παίξει πολλές φορές στην άδεια Τούμπα, λόγω αποφάσεων που αρκετές φορές πάρθηκαν χωρίς λογική εξήγηση, οπότε για εμάς δεν θα είναι κάτι καινούριο.

Να θυμίσω πως οι «ασπρόμαυροι», πριν 2 χρόνια έπαιξαν σχεδόν μισό γύρο πρωταθλήματος χωρίς κόσμο, ως τιμωρία για όσα έγιναν στον τελικό του Βόλου.

Τα play off λοιπόν θα ξεκινήσουν με το ντέρμπι που όλοι περιμένουν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να ορίζεται για την Κυριακή 7 Ιουνίου. Μάλιστα, η πρώτη σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 19:30.

Βέβαια, ελπίζω ο Ολυμπιακός να φέρει 18άδα ποδοσφαιριστών και όχι δικηγόρων, γιατί τώρα τελευταία δείχνει να έχει ξεχάσει πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ξέρετε, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Πώς γίνεται να ξυπνούν και να κοιμούνται εκεί στον Πειραιά, με τον ΠΑΟΚ στο μυαλό τους; Άλλες δουλειές δεν έχουν;

Τόσο πολύ... πόνεσε το περσινό αήττητο πρωτάθλημα; Εδώ εμείς κοντεύουμε να το ξεχάσουμε!

Τόσο πολύ πόνεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη το γεγονός πως ο Μάκης Γκαγκάτσης ύψωσε το ανάστημα του και δεν του επέτρεψε να εισέλθει στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας;

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ είχαν ένταση και θύμισαν καλοκαιρινή προετοιμασία. Ίσως ήταν αυτές με την περισσότερη ένταση σε όλη τη σεζόν. 

Αναμφίβολα, καμία ομάδα δεν θα είναι στο 100%, μετά από τόσο καιρό απραξίας (αν και υπάρχουν ψίθυροι πως ένας σύλλογος από αυτούς που συμμετέχουν στα play off, προπονούνταν κανονικά εδώ και καιρό) και ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν με την επανέναρξη της σεζόν έχει ξεκάθαρους στόχους! Να τελειώσει τη σεζόν με τρόπαια! Ναι, καλά διαβάσατε, με τρόπαια.

Μπορεί στο πρωτάθλημα να είναι πίσω με 14 βαθμούς, αλλά πιστεύω πως οι 7 που αφαιρέθηκαν χάρη στο σχέδιο που έστησε ο Ολυμπιακός και το εκτέλεσε η ΕΕΑ, μετά την εκδίκαση του CAS, θα δοθούν πίσω στους «ασπρόμαυρους».

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει ένα ισχνό προβάδισμα έναντι των «ερυθρολεύκων» στο Κύπελλο, αλλά παραμένει προβάδισμα και μην ξεχνάμε πως όσες φορές κάποιος σύλλογος εκνεύρισε τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που στο τέλος πανηγύρισε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: Συνεργασία Σαββίδη - Αλαφούζου! Γερό "χτύπημα" σε Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags