Facebook Pixel Ξενέρωμα με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Θα... τελειώσει Φερέιρα - Αμφιβάλλω για Λάζαρο - Αδίκησε Μπρούνο
| 2020-06-07 09:35:00

Ξενέρωμα με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Θα... τελειώσει Φερέιρα - Αμφιβάλλω για Λάζαρο - Αδίκησε Μπρούνο

Sportdog Team
Ξενέρωμα με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Θα... τελειώσει Φερέιρα - Αμφιβάλλω για Λάζαρο - Αδίκησε Μπρούνο

Η υπερκατανάλωση ουδέποτε υπήρξε «φρόνιμη» πράξη. Μάλλον μια κακή συνήθεια ήταν για όποιον εκδήλωνε αυτή την τάση και, δείτε το… χοντρό και τη… χοντρή, τα υπέρβαρα και αντιληφθείτε τον ισχυρισμό μου… Άλλο μου κάνει όρεξη να φάω απόψε ένα σουβλάκι που έχω πολύ καιρό και άλλο… μπουκάρω κάθε λίγο και λιγάκι στο ψητοπωλείο και καταβροχθίζω και τον σουβλατζή!

Τα αποτελέσματα τα δείχνει σοκαριστικά μετά η ζυγαριά και εγώ έχω απώλεια της αίσθησης της απόλαυσης ενός φαγητού.

Επίσης, διαφορετική «φάση» είναι να επισκέπτομαι ένα εμπορικό κέντρο και να σαρώνω τα ψώνια όταν το επιτρέπει το πορτοφόλι μου, ανά σεζόν, που έχω ανάγκη να εξοπλιστώ με ρουχισμό και άλλο να κάνω shopping σε καθημερινή συχνότητα επειδή η… κατάθλιψη μου αυτό με «προστάζει»! Δεν το χαίρομαι το ίδιο το καινούργιο ζευγαράκι παπούτσια που ψώνισα!

Πού θέλω να καταλήξω; Στην διατυπωμένη αντίδραση, διαφωνία μου, όπως θέλετε πάρτε το, από πέρσι που πληροφορηθήκαμε τις προθέσεις της Λίγκας να θεσπίσει play off, extra αγωνιστική περίοδο.

Ιδού τώρα τα αποτελέσματα: Κυριακή παίζουν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Μα, μέσα στον Ιούνιο θα ξαναπαίξουν οι δυο τους, ακόμα δύο φορές, σύνολο τρεις. Εντός του ιδίου μηνός. Σε 2-3 εβδομάδες δηλαδή! Αθροίστε και τις ήδη τρεις φορές που έπαιξαν προ καραντίνας για πρωτάθλημα και κύπελλο, σύνολο 6 φορές μέσα στη χρονιά!

Ε, είναι… δουλειά αυτή τώρα! Ποια είναι η αίγλη του αποκαλούμενου ντέρμπι, όταν κάθε τρεις και λίγο γινόμαστε θεατές της ίδιας μονομαχίας των ασπρόμαυρων και ερυθρόλευκων στολών. Ακόμα και τα πάθη τους, «ξεθυμαίνουν» και «εξατμίζονται».

Το άλλο, το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, πόσες φορές πάλι θα το δούμε στο «σινεμά» του ΟΑΚΑ φέτος! Χάνει την αξία, το γούστο του το όλο πράγμα, η έννοια παραδοσιακών συγκρούσεων αυτή καθ’ αυτή!

Συμφωνώ ότι γίνεται μια προσπάθεια τόνωσης του ανταγωνισμού του «αδύναμου» πρωταθλήματος μας, αλλά από την άλλη είναι ενώπιον μας η παγίδα της υπερκατανάλωσης συγκεκριμένων προϊόντων, όπως είναι οι αγωνιστικές αντιπαλότητες all time classic ποδοσφαιρικών «εχθρών» της χώρας μας. Σε σημείο που… ξενερώνεις, βρε παιδάκι μου!

Ας μη με πείτε όμως γκρινιάρη - αν και υποστηρίζω πάντα ότι οι αλήθειες είναι εκεί για να λέγονται και ας μην είναι τόσο αρεστές – για να υποδεχθώ και εγώ με χαρά, παιδιάστικη προσδοκία σε τούτη τη στιγμή, που επανεκκινεί το πρωτάθλημα μας. Που ξαναβλέπουμε επιτέλους μπαλίτσα να κυλάει στο χορτάρι. Που μιλάμε για προπονήσεις, τελευταία νέα, αποστολές ομάδων, παίκτες που απέκλεισε ο προπονητής, γιατί, κτλπ.

Ο Ομάρ στη συνέντευξη του στη NOVA τα είπε ο άνθρωπος όπως τα αντιλαμβανόμαστε όλοι μας νομίζω: Του… μάντη Κάλχα να πεις, προβλέψεις δεν κάνει για τα πρώτα κυριακάτικα ντέρμπι στην Μ.Κ. (μετά κορωνοϊό) εποχή!

Το φορμάρισμα είναι ανύπαρκτο για όλες τις ομάδες. Το ντε-φορμάρισμα, αντίθετα, των παικτών είναι άκρως λογικό και αναμενόμενο.

Ο Ολυμπιακός έχει μια ευκαιρία στην Τούμπα. Να οριστικοποιήσει τον τίτλο, να τον λες πρωταθλητή και όχι επίδοξο, προτού ακόμα αρχίσει η διαδικασία των μπαράζ, με το «καλησπέρα».

Αλλά επειδή ο τίτλος δείχνει να είναι λίγο ως πολύ σίγουρος «ερυθρόλευκος» κιόλας, ακόμα και με τους -7, όχι με τους -14 μετά τις δικαστικές αποφάσεις, κατά τη γνώμη μου, το άλλο είναι το πολύ σημαντικό κέρδος των Πειραιωτών αν κάνουν «διπλό» στη Θεσσαλονίκη: Θα θέσουν τον ΠΑΟΚ σε ενοχλητική στους κόλπους του εσωστρέφεια.

Μια μουρμούρα άνευ προηγουμένου, αφού θα τεθεί σοβαρό πια ζήτημα Άμπελ Φερέιρα, θα απογοητευτεί και θα φωνάζει ο κόσμος για χειρισμούς της διοίκησης, ειδικά κατά του Γιώργου Σαββίδη που όλοι ξέρουν ότι «μπερδεύεται» συνέχεια σε πόδια άλλων…

Γενικά θα φτιάξει ένα κακό κλίμα στο «Δικέφαλο» ο Ολυμπιακός, καθώς θα αμφισβητείται έντονα πλέον και η 2η θέση του Champions League από την ΑΕΚ.

Και επιπλέον οι ερυθρόλευκοι θα έχουν και το όφελος της ψυχολογίας με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ενόψει Κυπέλλου και του στόχου τους που είναι το νταμπλ.

- ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ δυστυχώς πια για το Λάζαρο, όχι αν θα προλάβει το φετινό Κύπελλο, αλλά αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο γενικά με την ατυχία που τον κατατρέχει το φουκαρά! Εννοώ θα είναι πάλι ποτέ ο Χριστοδουλόπουλος που γνωρίζαμε; Και στην Κύπρο ακόμα αν τελικά πάει…

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ, λογική η αποστολή που έβγαλε ο Μαρτίνς για την Τούμπα. Ίσως μια μικρή αδικία για τον Μπρούνο ο αποκλεισμός του, ωστόσο με την καραντίνα δεν προλάβαμε να δούμε καθόλου και τον Καφού. Στον ίδιο χώρο, στο κέντρο παίζουν και οι δύο. Στο… στρίψιμο μπορεί να κέρδισε τη θέση ο Καφού. Ο οποίος μπορεί κιόλας να μην είναι στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν είναι μόνο ο Τσούμιτς - Νέα "ρουκέτα" με ταλεντάρα ο Ολυμπιακός - Τρελό - Πού τους βρίσκει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags