Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπακός: Σπάνια συμφωνώ με τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα από τη μέρα που ήρθε στον Δικέφαλο!
| 2020-06-08 11:35:00

Συμφωνώ με Φερέιρα - Μας τίναξε ο Βιεϊρίνια - Έχουν καταλάβει Μίσιτς - Ποιος Τζόλης... Βάλε Στοχ!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Συμφωνώ με Φερέιρα - Μας τίναξε ο Βιεϊρίνια - Έχουν καταλάβει Μίσιτς - Ποιος Τζόλης... Βάλε Στοχ!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σπάνια συμφωνώ με τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα συμφωνήσω! Ναι Αμπέλ, φταις και πολύ μάλιστα...

Προσοχή, δεν λέω πως ο Πορτογάλος έχει το 100% της ευθύνης, αφού η εικόνα μέσα στο γήπεδο βαραίνει και τους παίκτες.

Tι είδαμε λοιπόν στην Τούμπα; Έναν ΠΑΟΚ χωρίς ενέργεια, χωρίς φρεσκάδα, χωρίς πλάνο σε επίθεση και άμυνα. Η μοναδική διαφορά σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που βλέπαμε όλη τη σεζόν είναι το γεγονός πως (φαντάζομαι) λόγω απραξίας εξαιτίας της καραντίνας ήταν ακόμα πιο αργός.

Η μοναδική φάση που κάπως μας έκανε να τιναχτούμε από τις καρέκλες μας ήταν το μακρινό σου του Αντελίνο Βιεϊρίνια (πίσω από το κέντρο). Σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αυτό ήταν ό,τι καλύτερο είχα να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ σε ευκαιρία.

Το κόλπο με τον Μίσιτς να τραβιέται στην πλευρά έχει πλέον παλιώσει και το έχουν καταλάβει όλοι. Ο Κροάτης δεν ήταν στα καλά του, έδωσε και ο Μαρτίνς εντολή για ντουμπλάρισμα στο μαρκάρισμα του και αυτό ήταν. Θα μου πείτε όλοι δικαιούνται μια άσχημη μέρα. Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ φέτος ήταν όαση σε αυτό που παρουσίαζε ο Δικέφαλος μέσα στο γήπεδο, ε κάποια στιγμή θα έσκαγε ο άνθρωπος.

Για να μην τα ισοπεδώσουμε όλα, υπάρχει δρόμος μπροστά. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πείσει ούτε τον εαυτό του. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξυπνήσουν όλοι και να καταλάβουν την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά.

Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να κυνηγά το σκορ και ο Φερέιρα να βάζει μέσα στο παιχνίδι τον νεαρό Τζόλη. Δεν έχω κάτι με το παιδί και πιστεύω πως θα κάνει μεγάλη καριέρα, αλλά δεν ήταν της παρούσης. Ο Άκπομ είναι ίσως ο μοναδικός φορ που έχει τη σωματοδομή να τα βάλει με τους στόπερ του Ολυμπιακού και όμως βγήκε. Γιατί ας πούμε να μην μπει ο Στοχ στη θέση του Ελ Καντουρί αν δεχθούμε πως ο Λάμπρου δεν ήταν στο 100%.

Ας είμαστε ρεαλιστές! Ακόμα και το CAS να δώσει πίσω τους βαθμούς, που θα τους δώσει γιατί όλο αυτό είναι απλά μια σκευωρία του Ολυμπιακού με σκοπό να κηλιδώσει την ιστορία των "ασπρόμαυρων", ο ΠΑΟΚ με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να ελπίζει στην καλύτερη στο να κρατήσει τη δεύτερη θέση. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά η αυτοκριτική μπορεί να ξεκινήσει από... χθες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός έξω από την Τούμπα μετά την "κηδεία" από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags