Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Κανένα μπράβο στον Φερέιρα - Έπρεπε να τον διαλύσει"
| 2020-06-28 23:19:00

Κανένα μπράβο στον Φερέιρα - Έπρεπε να τον διαλύσει - Τι δηλώσεις ήταν αυτές τώρα;

του Μάνου Τσαλγατίδη
Κανένα μπράβο στον Φερέιρα - Έπρεπε να τον διαλύσει - Τι δηλώσεις ήταν αυτές τώρα;

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-2 του Άρη πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ανέβασε την ψυχολογία του, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό ενόψει της συνέχειας των Play Off.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά από μία ολόκληρη σεζόν αποφάσισε να αλλάξει σχήμα και να εφαρμόσει ένα που βολεύει περισσότερο το έμψυχο υλικό της ομάδας και αυτό φυσικά φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.

Thumbs up στον Πορτογάλο που επιτέλους το έκανε, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζονται μπράβο και αλαλαγμοί επειδή μετά από αρκετό καιρό αποφάσισε να αποχωριστεί το αγαπημένο του 4-4-2.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να διαλύσει τον Άρη, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και ψυχολογίας έκαναν για ακόμα μια φορά την εμφάνιση τους στις κρίσιμες φάσεις. Παρόλα αυτά ήταν η μοναδική φορά που, ο Δικέφαλος δεν... έσβησε, αλλά συνέχισε να προσπαθεί και αυτή τη φορά η μπάλα μπήκε στο πλεκτό.

Βέβαια, αυτή η νίκη κόντρα στον Άρη δεν σβήνει όλα τα προηγούμενα, αλλά σίγουρα θα λειτουργήσει καταπραϋντικά στις... πληγές που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ στον εαυτό του.

Οι «ασπρόμαυροι» για ακόμα μία φορά έδειξαν τις αδυναμίες τους σε διάφορα σημεία του αγώνα, αλλά αυτός ο Άρης δεν μπορούσε να τις εκμεταλλευτεί.

Αν υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε είναι οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. «Όποιος δεν μπορεί να τρέχει καλό θα ήταν να φύγει», «είμαι εδώ για να πάρω τίτλους και οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο θα είναι μαζί μου μέχρι το τέλος, γιατί αν κάποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακολουθήσει καλύτερα να μείνει πίσω», είπε μεταξύ άλλων.

Τις θεωρώ άκαιρες και πως μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν στο εσωτερικό της ομάδας. Αν αυτές γίνονταν με το τέλος της σεζόν θα τις επικροτούσα, αλλά η άποψη μου πως το σημείο που αποφάσισε να... ξεσπαθώσει δεν νομίζω πως ήταν το κατάλληλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο ένα στόχο έτσι όπως τα κατάφερε και κάθε αγώνας είναι τελικός οπότε από δω και στο εξής πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο με το... μαχαίρι στο δόντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η... κλοπή της χρονιάς από Σαββίδη! Αυτόν παίρνει ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags