Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ούτε τη Λόις Λέιν ο Πασχαλάκης - Χαμένοι στο διάστημα - Κάντε ένα μίτινγκ, δεν είναι αγγαρεία!
| 2020-07-02 00:40:00

Ούτε τη Λόις Λέιν ο Πασχαλάκης - Χαμένοι στο διάστημα - Κάντε ένα μίτινγκ, δεν είναι αγγαρεία!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ούτε τη Λόις Λέιν ο Πασχαλάκης - Χαμένοι στο διάστημα - Κάντε ένα μίτινγκ, δεν είναι αγγαρεία!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Αν υπήρχε μία λέξη για να περιγράψει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι μία... μπουρ@#!ο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος εμφανίστηκε χωρίς πλάνο, χωρίς μυαλό, χωρίς τίποτα. Κλείστηκε στην περιοχή του και απλά έδινε ευκαιρίες στην ΑΕΚ για να σκοράρει.

Για να καταλάβει κανείς αυτό που λέω, αρκεί να δει τη φάση του πρώτου γκολ. Ο Πασχαλάκης στην προηγούμενη φάση έχει κάνει την απόκρουση της ζωής του και στην αμέσως επόμενη, ο Πασχαλάκης όχι δεν βρίσκει την μπάλα, αλλά ως Super Man δεν θα έπιανε ούτε τη Λόις Λέιν. Ο Βαρέλα δεν έχει αίσθηση του χώρου και ο Μάτος έχει χάσει τον παίκτη του, που τελικά σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν μπερδεμένος και ο προπονητής του ακόμα περισσότερο. Έβγαλε τον Τζόλη, έβαλε τον Μιχαηλίδη (που ήταν πολύ θετικός) και είδαμε τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να παίξει 3-5-2, μετά 3-4-3 ε και όταν δεν βγήκε κανένα από τα δύο συστήματα, οι παίκτες του Δικεφάλου ήταν χαμένοι στο διάστημα.

Ο κύκλος αυτής της ομάδας καλώς ή κακώς έχει κλείσει. Από δω και στο εξής μένουν πέντε παιχνίδια, δεν με νοιάζει αν δεν θέλουν να παίξουν για τον προπονητή τους. Ας παίξουν για τον εαυτό τους, για τη φανέλα τους και στη συνέχεια ας ανανεώσουν, ας φύγουν, ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Τα επόμενα πέντε ματς κρίνουν τη σεζόν, δεν είναι αγγαρεία. Οπότε ας μιλήσουν, ας κάνουν ένα μίτινγκ να τελειώσουν τη σεζόν με αξιοπρέπεια και στη συνέχεια έχει ο Θεός!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητος ο Ρέμπε! Αυτόν τον προπονητή πρότεινε για τον ΠΑΟΚ - Θα "καεί" όλη η Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags