Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στον κόσμο του ο Φερέιρα - Τσάμπα η δικαίωση στο CAS!
| 2020-07-09 11:10:00

Λυπάμαι για το συνονθύλευμα του ΠΑΟΚ - Στον κόσμο του ο Φερέιρα - Τσάμπα η δικαίωση στο CAS!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Λυπάμαι για το συνονθύλευμα του ΠΑΟΚ - Στον κόσμο του ο Φερέιρα - Τσάμπα η δικαίωση στο CAS!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στον χθεσινό αγώνα έπιανα τον εαυτό μου ώρες ώρες να λυπάται αυτό το "ασπρόμαυρο" συνονθύλευμα  που έβλεπε μέσα στο γήπεδο.

Πλάνο μηδέν, πάθος μηδέν, δυνάμεις μηδέν, καθαρό μυαλό μηδέν. Όλα ήταν στο μηδέν. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με σχολική εκδρομή της τρίτης λυκείου και όμως πρέπει να πέρασε ένα από τα πιο άνετα βράδια του στην Τούμπα.

Ας το παραδεχθούμε. Δεν μπορούν τα παλικάρια και αυτό φαίνεται. Οι παίκτες μοιάζουν να κάποιος να τους ρούφηξε όλη την ενέργεια και τη χαρά για ποδόσφαιρο από μέσα τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Φερέιρα λειτουργεί λες και βρίσκεται σε καλοκαιρινή προετοιμασία. Αλλαγές συστημάτων που δεν έχουν δουλευτεί, πιτσιρικάδες μέσα για να πάρουν εμπειρίες και πάει λέγοντας.

Φοβάμαι πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στο CAS, θα πάρει πίσω τους 7 βαθμούς και πάλι δεν θα καταφέρει να βγει δεύτερος. Πλέον μένουν 270 λεπτά μέχρι το τέλος της σεζόν και πραγματικά όλοι δείχνουν να κάνουν αγγαρεία.

Η φετινή σεζόν πρέπει να γίνει μάθημα για το τι δεν πρέπει να κάνει ο ΠΑOΚ στα επόμενα χίλια χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις στην Ελλάδα.

Ο ΠΑOΚ της νέας σεζόν θα χρειαστεί γενναίες αποφάσεις και καθόλου συναισθηματισμούς. Όποιος μπορεί μένει, όποιος δεν μπορεί απλά θα αποχαιρετήσει.

Όσο επίπονο το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα έχει κλείσει τον κύκλο της. Πρέπει να την ευχαριστήσουμε και να χτιστεί κάτι καινούριο. 

Μέχρι το τέλος της σεζόν λοιπόν ο ΠΑOΚ θα μας κάνει να υπομένουμε το μαρτύριο της σταγόνας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανόητος Φερέιρα - Πρόλαβε Άκπομ ο Κολοβέτσιος - Δουλεύουν τον Σαββίδη - Βόμβα για Βιεϊρίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags