Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όπως αποκάλυψε το sportdog και επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ώρες, θέλει να φέρει πίσω τον Ζακ Όγκαστ.
| 2020-07-11 15:01:00

Ξανά Εξάστερος! Τρεις "ρουκέτες" απογείωσης - Τρέλα στον κόσμο - Πού να ’ταν κι ο Δημήτρης...

του Pick n' Scroll
Ξανά Εξάστερος! Τρεις "ρουκέτες" απογείωσης - Τρέλα στον κόσμο - Πού να ’ταν κι ο Δημήτρης...

Παναθηναϊκός: Όπως αποκάλυψε το sportdog και επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ώρες, θέλει να φέρει πίσω τον Ζακ Όγκαστ. Ο Ελληνοαμερικάνος σέντερ έχει βελτιωθεί πολύ από τότε που ήταν στο "τριφύλλι" και βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. 

Το θέμα προς το παρόν κολλάει στο οικονομικό, καθώς ο Ογκαστ ζητάει περισσότερα χρήματα από ό,τι επιτάσσει η αξία του και το βιογραφικό του. Δύσκολα, όμως, θα βρει ομάδα της Ευρωλίγκας που να του δίνει τα λεφτά που θέλει. Γενικά είναι πολύ δύσκολο να βρει τα χρήματα που ψάχνει.

Ο Παναθηναϊκός για τον Ελληνοαμερικάνο σέντερ μοιάζει μονόδρομος, αφού θα επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί η άκρη στο οικονομικό. 

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει πίσω όχι μόνο για την αξία του, αλλά και για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την περιφέρειά του. Κι αυτό γιατί παίρνοντας τον με ελληνικό διαβατήριο Ογκαστ, θα μπορεί να πάρει έναν ακόμη ξένο στην περιφέρεια. Θα έχει, δηλαδή, πέντε ξένους στην περιφέρεια και έναν στην ουσία στους ψηλούς (Μπέντιλ). 

Θα πάρει, δηλαδή, δύο πλέι-μέικερ, έχει ήδη τον Νέντοβιτς και τον Φόστερ και θα πάρει και ένα 3-4άρι σαν τον Ντέκερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Και θα έχει τότε μία ομάδα για όλα τα γούστα, μία ομάδα πλήρη και με κίνητρο για σημαντικά πράγματα.

Όπως επίσης αποκάλυψε χθες το sportdog και επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες ώρες, πρώτος στόχος για τη θέση του πλέι-μέικερ είναι ο Αργεντίνος πλέι-μέικερ της Ρεάλ, Νίκολας Λαπροβίτολα. Αν τον πάρει το "τριφύλλι", θα πάρει για μπακ-απ του Αργεντίνου έναν φθηνό οικονομικά παίκτη, αφού ήδη θα έχουν δοθεί μπόλικα χρήματα για τον Λαπροβίτολα, για τον Όγκαστ και για τον Νέντοβιτς.

Πάντως, τον Λαπροβίτολα θέλουν κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags