Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Επέστρεψε η κ@υλα, καμία συγχώρεση, σεβασμός στον άηττητο!
| 2020-07-13 10:57:00

Γύρισε η κ@υλα - Καμία συγχώρεση στον Ολυμπιακό - Θα σέβεστε τον αήττητο - Μέχρι κι ο Τόσκα...

του Μάνου Τσαλγατίδη
Γύρισε η κ@υλα - Καμία συγχώρεση στον Ολυμπιακό - Θα σέβεστε τον αήττητο - Μέχρι κι ο Τόσκα...

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας είναι τα ανθρώπινα συναισθήματα. Ακόμα και τώρα οι επιστήμονες δεν μπορούν να κατανοήσουν πλήρως πώς ο άνθρωπος μπορεί και νιώθει όλα αυτά τα πράγματα μέσα του.

Ο ΠΑOΚ ήταν ψυχολογικά διαλυμένος. Στο γήπεδο έδειχνε σημάδια αποσύνθεσης και για να τον δεις χρειαζόσουν πριν και μετά κολλύριο.

Ωστόσο, αυτό ξαφνικά άλλαξε! Το CAS έριξε ένα ηχηρό χαστούκι στους σκευωρούς. Έδωσε πίσω τους βαθμούς στον ΠΑOΚ, ρεζίλεψε τον Αυγενάκη, τη δική του ΕΕΑ, αλλά και όσους έπαιξαν ρόλο στη λάσπη που πετάχτηκε στον Δικέφαλο.

Η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που το μάτι... γυάλισε στα αποδυτήρια του ΠΑOΚ. Ήταν μόλις οι παίκτες έμαθαν για την επιστροφή των βαθμών. Ξαφνικά, το βλέμμα τους μεταμορφώθηκε σε αυτό του κυνηγού, που έχει βρει το θήραμά του... Το κυρίαρχο συναίσθημα δεν ήταν η ηρεμία, αλλά κ@υλα!

Το θήραμα είχε βρεθεί και ήταν ο Oλυμπιακός! Όχι, οι παίκτες αυτής της φουρνιάς δεν θα συγχωρήσουν ποτέ όσα τους έχει κάνει ο Oλυμπιακός και όσα έχει θελήσει να τους κλέψει.

Από το πρώτο λεπτό έβλεπες ότι αυτός ο ΠΑOΚ δεν είναι αυτός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Είχε μέσα του τη χαμένη φλόγα, το χαμένο πάθος που ψάχναμε που έχουν πάει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Μπίσεσβαρ θύμιζε ξαφνικά τον αρτίστα που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Η τακτική ακολουθήθηκε κατά γράμμα. Οι παίκτες έμπαιναν με αυτοθυσία στις μονομαχίες και ο Ολυμπιακός έμοιαζε να τα έχει χαμένα από αυτόν τον ΠΑΟΚ που είχε απέναντί του. Δεν είχε προετοιμαστεί γι' αυτόν τον Δικέφαλο άλλωστε.

Πλέον, οι "ασπρόμαυροι" πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ με άλλη ψυχολογία, κόντρα σε μία ΑΕΚ που έχει δείξει πως κόντρα στον σοβαρό ΠΑOΚ έχει άλυτα ψυχολογικά προβλήματα, που δεν λύνονται ούτε από τον καλύτερο ψυχαναλυτή.

Δεν ξέρω αν αυτή η εμφάνιση ήταν η τελευταία δόση αδρεναλίνης που είχε μείνει στον ΠΑOΚ, δεν ξέρω αν θα τερματίσει δεύτερος, (αν και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει), αλλά αυτό που ξέρω είναι πως τον περσινό ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ!

Υ.Γ. ΦΑΝ ΦΑΚΤ: Ο Aλίν Τόσκα έχει αήττητο πρωτάθλημα! Ο Oλυμπιακός ΟΧΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρήκε... χάμερ ο ΠΑΟΚ - Έσβησε τα "πολυβόλα" του Ολυμπιακού - Δικαίωση Γκαρσία - Δίνουν 6 "μύρια";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags