Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βρήκε... χάμερ ο ΠΑΟΚ - Έσβησε τα "πολυβόλα" του Ολυμπιακού - Δικαίωση Γκαρσία - Δίνουν 6 "μύρια";
| 2020-07-12 23:47:00

Βρήκε... χάμερ ο ΠΑΟΚ - Έσβησε τα "πολυβόλα" του Ολυμπιακού - Δικαίωση Γκαρσία - Δίνουν 6 "μύρια";

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βρήκε... χάμερ ο ΠΑΟΚ - Έσβησε τα "πολυβόλα" του Ολυμπιακού - Δικαίωση Γκαρσία - Δίνουν 6 "μύρια";

ΠΑΟΚ: Πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση τους τελευταίους μήνες, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο στάθηκε όρθιος στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά ήταν καλύτερος συνολικά στο ματς και δικαίως έφυγε με το διπλό και έσπασε το αήττητο του πρωταθλητή με το γκολ του Μιχάι στο 90’!

Ο Αμπέλ Φερέιρα ίσως για πρώτη φορά φέτος, κέρδισε στην τακτική τον Πέδρο Μαρτίνς, παρουσίασε ένα πολύ καλά στημένο αμυντικά Δικέφαλο, απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ έψαξε και το γκολ στηριζόμενος κυρίως στον εξαιρετικό απόψε Μπίσεσβαρ και στην φρεσκάδα του νεαρού Τζόλη. Τελικά, το βρήκε στο φινάλε, όντας ανώτερος και πιο φρέσκος!

Ο μικρός πάντως που ξεχώρισε στο τελευταίο φετινό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων δεν ήταν ο ταλαντούχος επιθετικός, αλλά ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο νεαρός στόπερ πήρε και πάλι φανέλα βασικού στο 3-4-2-1 (ή και κατά περιπτώσεις 5-3-2) και δικαίωσε απόλυτα τον Πορτογάλο κόουτς. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, στάθηκε εξαιρετικά, δεν… μάσησε από την πίεση των Πειραιωτών και βοήθησε ώστε να υπάρξει ηρεμία και ασφάλεια στα μετόπισθεν. Όλα αυτά φυσικά είχαν ως αποτέλεσμα, να μην θυμίζει σε τίποτα η άμυνα του Δικεφάλου το… σκορποχώρι που είδαμε κόντρα στον ΟΦΗ πριν μία εβδομάδα.

Επίσης, μετά από σχετική εντολή του Φερέιρα ο Μιχαηλίδης πήρε πάρα πολλά στημένα, καθώς έχει καλά χτυπήματα, ενώ θυμίζουμε πως είχε βάλει και μία γκολάρα στο Γεντί Κουλέ με απευθείας φάουλ. Σήμερα δοκίμασε με σέντρες να φτιάξει φάσεις, χωρίς όμως επιτυχία, αφού ο Ολυμπιακός τον περίμενε.

Ο μικρός πάντως πραγματοποιήσει μία ακόμα καλή εμφάνιση και δικαίωσε όσους πιστεύουν πως είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ και κυρίως τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός κόουτς εδώ και μήνες… φωνάζει πως πρόκειται για σπάνιο ταλέντο και ότι αξίζει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες από την Τούμπα, πιστεύει και ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος θεωρεί πως έχει τρομερά προσόντα και ότι μπορεί του χρόνου να είναι μέχρι και βασικός!

Για τον Μιχαηλίδη πάντως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, το όνομά του βρίσκεται στη λίστα πολλών ξένων ομάδων, ενώ όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ισχυρίζονται πως έχει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη μεγάλη μεταγραφή. Ο άσος του ΠΑΟΚ ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκου, ο οποίος έχει κάνει πολλά μεγάλα deals για Έλληνες παίκτες. Ο Δικέφαλος πάντως ήδη έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιό του που φτάνει τα έξι εκατομμύρια ευρώ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπάρα! - "Τρελάθηκε" ο Ιβάν; - Απίθανο όνομα για τον πάγκο - Θα... παλαβώσουν οι ΠΑΟΚτσήδες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags