Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Άλλο επίπεδο ο Φορτούνης, έρχεται έκπληξη στον τελικό - Παραφωνία ο… - Απάντηση Μαρτίνς για ΠΑΟΚ!
| 2020-07-19 21:54:00

Άλλο επίπεδο ο Φορτούνης, έρχεται έκπληξη στον τελικό - Παραφωνία ο… - Απάντηση Μαρτίνς για ΠΑΟΚ!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Άλλο επίπεδο ο Φορτούνης, έρχεται έκπληξη στον τελικό - Παραφωνία ο… - Απάντηση Μαρτίνς για ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λιγκ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, καθώς με μία εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε 3-0 την ΑΕΚ και … πήγε στο πάρτι της φιέστας με φοβερή ψυχολογία. Αν και αδιάφορο το παιχνίδι, οι Πειραιώτες ήταν φανερό πως ήθελαν τη νίκη με πολλά γκολ, ώστε να «δώσουν απαντήσεις» και να… πάνε ανεβασμένοι στον τελικό Κυπέλλου και στο ματς με τη Γουλβς.

Οι «Ερυθρόλευκοι» για ακόμα μία αναμέτρηση είχαν σε μεγάλα κέφια τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πήρε ξανά φανέλα βασικού και μάλιστα σε ρόλο επιτελικού μέσου στο 4-2-3-1, στέλνοντας τον Ματιέ Βαλμπουενά στα άκρα. Ο Έλληνας άσος είχε τρομερή διάθεση, έτρεξε πάρα πολύ, ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς και μάλιστα έβγαλε τις ασίστ και στα δύο γκολ. Μάλιστα, στο δεύτερο η τριαντάρα μπαλιά του στον Ραντζέλοβιτς ήταν τρομερή!

Ο «Φόρτου» είναι πλέον φανερό πως έχει επιστρέψει και ότι όσο παίρνει χρόνο συμμετοχής τόσο καλύτερος θα είναι. Οι τελευταίες του εμφανίσεις μάλιστα βάζουν έναν… έξτρα πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των δύο «τελικών», αν και το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται στον πάγκο για να γυρίσει ο Ολυμπιακός στο 4-3-3 με τον Μπουχαλάκη στα χαφ. Παρόλα αυτά, ο φορμαρισμένος και με καλή ψυχολογία Φορτούνης, θα είναι το μεγάλο όπλο των Πειραιωτών στον πάγκο. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είχε έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων για χρυσή αλλαγή;

Από εκεί και πέρα, έξτρα πονοκέφαλο έβαλε στον Μαρτίνς και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος πέτυχε μία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ γκολάρα παγκόσμιας κλάσης στο 2-0. Ο Σέρβος άσος ήταν εξαιρετικός, όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ, βρήκε πάλι δίχτυα και παράλληλα έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, σε αντίθεση με τον Φορτούνη ο Σέρβος εξτρέμ έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού και να βγάλει εκτός ενδεκάδας τον Μασούρα, καθώς βοηθάει πάρα πολύ και αμυντικά.

Εκτός όμως από τα… θετικά μηνύματα, ο Μαρτίνς έλαβε και ένα αρνητικό, το οποίο σίγουρα τον προβλημάτισε, κυρίως για το ματς με τη Γουλβς. Αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μπα – Σισέ, αφού ο δεύτερος για ακόμα ένα παιχνίδια ήταν ιδιαιτέρως ασταθής. Από δικά του επιπόλαια λάθη προέκυψαν και οι δύο ευκαιρίες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 19’ δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Σα, ενώ στο 45’ δεν πρόλαβε να κόψει τον Βέρντε. Επίσης, έκανε λάθη και στις μεταβιβάσεις του, όπου έπαιρνε αχρείαστα ρίσκα και τα… άκουσε για ακόμα μία φορά από τον Μαρτίνς.

Το… επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Σισέ θα παίξει βασικός και στο ματς με τους Άγγλους για το Europa League, καθώς θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Σεμέδο. Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο σοβαρός, καθώς σε αντίθεση με τα αδιάφορα ντέρμπι της Ελλάδας, στην Ευρώπη τα λάθη δεν συγχωρούνται!

ΥΓ. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, ωστόσο η αντίδραση του Πέδρο Μαρτίνς στο 1-0… τα λέει όλα για την ψυχολογία του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ είχε μιλήσει για απαντήσεις που θέλουν να δώσουν σε όσους τους αμφισβήτησαν και πλέον είναι φανερό πως η ομάδα του έχει κίνητρο. Δεν θέλει μόνο το νταμπλ την άλλη Κυριακή, αλλά και να δείξει πως ήταν όντως η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα για τη σεζόν 2019-20!

Δείτε την αντίδραση του Πορτογάλου…


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Μαρινάκη για τη φιέστα – Απίστευτο "μπαμ" με παικταρά από Γιουνάιτεντ – "Παιδί" του Μουρίνιο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags