Facebook Pixel Sportdog.gr | Από το μηδέν ο νέος ΠΑΟΚ! Δεν σκύλιασαν με Άρη - Πάλι στους τίτλους - Αψυχολόγητος ο...
| 2020-07-20 10:00:00

Από το μηδέν ο νέος ΠΑΟΚ! Δεν σκύλιασαν με Άρη - Πάλι στους τίτλους - Αψυχολόγητος ο...

του Μάνου Τσαλγατίδη
Από το μηδέν ο νέος ΠΑΟΚ! Δεν σκύλιασαν με Άρη - Πάλι στους τίτλους - Αψυχολόγητος ο...

Η σεζόν λοιπόν τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να έρχεται ισόπαλος 0-0 με τον Άρη. Αν το σκεφτεί κανείς ίσως να είναι δίκαιο αυτό. Ο Δικέφαλος κλείνει τη χρονιά με τον βαθμό που πήρε στα περισσότερα σημεία της φετινής σεζόν.

Βέβαια, από το... μηδέν θα ξεκινήσει και ο νέος ΠΑΟΚ που πρέπει να χτιστεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και όλα θα πρέπει να γίνουν πραγματικά γρήγορα.

Η φετινή σεζόν όχι μόνο δεν πρέπει να ξεχαστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή. Στον Δικέφαλο θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη που έγιναν φέτος και να μην τα επαναλάβουν ποτέ ξανά.

Οι «ασπρόμαυροι» λοιπόν κλείνουν μία δύσκολη σεζόν, που πρέπει να την αφήσουν πίσω τους αγωνιστικά και να ξεκινήσουν τη νέα σε περίπου ένα δεκαήμερο με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και το χτίσιμο ενός νέου ρόστερ, αφού δεν είναι μυστικό πως ο κύκλος των περισσοτέρων της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ έκλεισε.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Άρη δεν νομίζω πως χρειάζονται να αναλυθούν πολλά. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τις ευκαιρίες, ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν είναι ότι... σκύλιασαν κιόλας. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά πήρε αυτό που όφειλε να πάρει, δηλαδή τη δεύτερη θέση σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ.

Από δω και στο εξής στους «ασπρόμαυρους» πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα και στοχευμένα, αφού δεν υπάρχει άπλετος χρόνος, αλλά ούτε και περιθώρια για λάθη. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και μικρές, αλλά και μεγάλες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να πάρουν γενναίες αποφάσεις για να επιστρέψει και πάλι η ομάδα στους τίτλους.

Όσον αφορά την αποβολή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 95ο λεπτό πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε ο Πορτογάλος και τι σκεφτόταν. Μία αψυχολόγητη κίνηση που σίγουρα θα εξηγηθεί στο κοντινό μέλλον από τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθη! Φήμες για παραίτηση ΒΟΜΒΑ - Αλλάζουν όλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags