Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός θα είναι ο νέος ΠΑΟΚ – Ψυχολογικά η ΑΕΚ, έκλαιγε ο Ολυμπιακός – Δεν αξίζει στον Βιεϊρίνια…
| 2020-07-25 22:35:00

Αυτός θα είναι ο νέος ΠΑΟΚ – Ψυχολογικά η ΑΕΚ, έκλαιγε ο Ολυμπιακός – Δεν αξίζει στον Βιεϊρίνια…

του Μάνου Τσαλγατίδη
Αυτός θα είναι ο νέος ΠΑΟΚ – Ψυχολογικά η ΑΕΚ, έκλαιγε ο Ολυμπιακός – Δεν αξίζει στον Βιεϊρίνια…

ΠΑΟΚ: Όσο δύσκολο και αν είναι ένα τέλος πρέπει πάντα να το αποδέχεσαι. Θα πονέσεις, θα νιώσεις ανασφάλεια, αλλά μόλις καταλάβεις ότι μετά το τέλος έρχεται πάντα μια νέα αρχή θα χαμογελάσεις ξανά.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατέκτησε 5 τίτλους στο χορτάρι (έναν του τον έκλεψαν στα δικαστήρια), έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, έκανε την ΑΕΚ να έχει... ψυχολογικά όποτε τον βρίσκει απέναντι και τον Ολυμπιακό να κλαίει σα... μωρό.

Ωστόσο, αυτή η «χρυσή» φουρνιά παικτών έκανε τον κύκλο της. Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Οπότε πρέπει να τους ευχαριστήσουμε, να τους χειροκροτήσουμε ίσως για μια τελευταία φορά και να αποχαιρετήσουμε κάποιους από αυτούς. Προφανώς και δεν πρέπει να τους απαξιώσουμε.

Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο! Έτσι λειτουργεί, έτσι δουλεύει. Ειδικά τη σύγχρονη εποχή που οι ταχύτητες έχουν ανέβει μοιραία οι... μεγαλύτεροι σε ηλικία από ένα σημείο και έπειτα δεν μπορούν να τις ακολουθήσουν.

Φυσικά, η εμπειρία τους βοηθάει, διαφορετικά βλέπει και διαχειρίζεται το παιχνίδι ένας πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής, και αλλιώτικα ένας νεαρός.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν τη νέα σεζόν θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα κράμα. Θα αποκτήσει παίκτες σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ενώ θα κρατήσει στο ρόστερ του και όσους από τις... παλιές καραβάνες θεωρεί πως μπορούν να αποδώσουν ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα.

Ο Δικέφαλος έχει ως στόχο να χτίσει ένα σύνολο που και τα επόμενα χρόνια θα κερδίσει Κύπελλα και πρωταθλήματα, όπως έκανε και η χρυσή φουρνιά της οποίας ο κύκλος μοιραία έκλεισε δυστυχώς με κακές εμφανίσεις.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν ξέρω αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή όχι. Αυτό το θέμα είναι πολυσύνθετο, ωστόσο θεωρώ πως είτε παραμείνει είτε όχι πρέπει να βγει και να μιλήσει. Δεν του αξίζει η τελευταία του εικόνα για την περασμένη σεζόν να είναι αυτή που φεύγει τρέχοντας προς τα αποδυτήρια μετά από μία αψυχολόγητη ενέργεια που επέφερε την αποβολή του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον μικρό στον ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Ιβάν - "Σκάνε" προτάσεις από παντού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags