Quantcast
05/08/20 - 10:15

Λύσσα με Ολυμπιακό όπως με παοκ - Γελάσαμε με το γήπεδο των 30 εκατ. - Έβγαλε λεφτά ο Άγγελος...

του Βασίλη Δερμεντζόγλου
Λύσσα με Ολυμπιακό όπως με παοκ - Γελάσαμε με το γήπεδο των 30 εκατ. - Έβγαλε λεφτά ο Άγγελος...
34.256views

Σπούδασε με 110€/μήνα! Πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα σε περιμένουν στο ΙΕΚ ΜΑSTER!Δόθηκε χθες η αναμενόμενη συνέντευξη Τύπου από τον ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη και τον τεχνικό διευθυντή Άγγελο Χαριστέα.

Επικοινωνιακά η συνέντευξη ήταν απόλυτα πετυχημένη, αφού ειπώθηκαν πράγματα που αν πραγματοποιηθούν θα φέρουν τον Άρη σε ένα ανώτερο επίπεδο και σε μια ψηλότερη θέση από την πέμπτη που κατακτάει εδώ και δύο χρόνια, σε ένα πρωτάθλημα που έχει ουσιαστικά πέντε κανονικές ομάδες.

Θα ήθελα να επικεντρωθώ σε κάποια σημεία των ομιλιών των δύο, αρχίζοντας με τον Θόδωρο Καρυπίδη και αυτά που μας είπε.

Στα θετικά των αναγγελιών του ήταν πως το μπάτζετ της ερχόμενης χρονιάς θα είναι λίγο μεγαλύτερο από πέρυσι. Δεδομένων των περιστάσεων και της κατάστασης των ομάδων, μια αύξηση του μπάτζετ θα δώσει όντως ώθηση προς τα επάνω για τον Άρη.

Ο Καρυπίδης καταλόγισε πλήρη ευθύνη στην ΕΠΟ για την περιπέτεια που πέρασε ο Άρης (και ακόμη περνάει). Ειπώθηκαν ονόματα, έχει αρχίσει εξέταση από τους λογιστές του Άρη για το ύψος της ζημιάς και η ομάδα μας θα κινηθεί νομικά αν διαπιστωθεί δόλος. Όλα πολύ σωστά και πρέποντα για έναν μεγάλο σύλλογο σαν τον Άρη.

Επίσης ανακοινώθηκε πως δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με άλλες ομάδες. Ο Aρης είναι αυτόνομος και αυτόβουλος και ίσως κάποιες φορές συντάσσεται με τον Ολυμπιακό, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους ΑΕΚ-ΠΑΟ και παoκ, χωρίς κάποιος να τους κατηγορεί για συνεργασία. Πολύ σωστά κι αυτά. Στο χέρι του Άρη του Καρυπίδη είναι να αποδείξει πως δεν ανήκει σε κανένα άρμα.

Ο Oλυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε σαν να είναι η Μπάρτσα ή η Ρεάλ, κερδίζοντας τον Άρη με άνεση σε κάθε αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ας δούμε τους παίκτες μας να βγάζουν εναντίον του ΟΣΦΠ το μισό της λύσσας που βγάζουν απέναντι στον παoκ, και θα τους βγάλουμε το καπέλο και θα κλείσουμε τα στόματα κάθε κακόβουλου.

Δήλωσε πως δεν γεννήθηκε αρειανός, αλλά τώρα νιώθει Aρης! Εξαρχής ως άτομο που βρίσκεται σε τέτοιες θέσεις δεν έπρεπε να αποκαλύψει τις οπαδικές προτιμήσεις του. Επειδή όμως κάποιοι γεννιούνται, αλλά και κάποιοι γίνονται αρειανοί, και επειδή ο Aρης όντως αγαπιέται, δεχόμαστε τον Θόδωρο ανάμεσα μας. Ισχύει βέβαια το ίδιο που είπαμε για την ομάδα. Να τον δούμε να βγάζει λύσσα και απέναντι σε παλιές του αγάπες και δεν θέλουμε τίποτα άλλο!

Θα φέρω σίγουρα επιτυχίες είπε ο Καρυπίδης! Είναι αυτό που περιμένει κάθε αρειανός εδώ και δεκαετίες. Είναι αυτό που υποσχέθηκαν πολλοί αλλά δεν τήρησε κανένας. Οι συνθήκες ευνοούν το κυνήγι ενός τίτλου και περιμένουμε περισσότερο από κάθε άλλη εξαγγελία, την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης!

Ακούστηκε βέβαια και κάτι το οποίο μας έκανε και γελάσαμε. Ο Θόδωρος είπε πως βάζει 2 με 3 εκατομμύρια τον χρόνο στην ομάδα, από την τσέπη του. Κάνουμε και ξανακάνουμε τα νούμερα, αλλά το ποσό που είπε είναι μεγάλο. Ο Άρης έχει έσοδα και μάλιστα αρκετά. Σίγουρα δεν αποκαλώ τον Καρυπίδη διαχειριστή, έχει βάλει λεφτά, αλλά καλό είναι να μην αναφέρονται εξωφρενικά ποσά που παίζουν με τη νοημοσύνη μας.

Το ίδιο ισχύει και για την εξαγγελία του γηπέδου των 30 εκατομμυρίων που ανακοίνωσε! Με μια ομάδα που σύμφωνα με τα λεγόμενα του φέτος έφερε ζημιές 1,5 εκατομμυρίου, και μια χρονιά που έρχεται χωρίς καλούς οιωνούς από πλευράς εισπράξεων, δεν μπορεί να λες πως θα κάνεις γήπεδο 30 εκατομμυρίων με τα έργα μάλιστα να αρχίζουν σε 6 μήνες. Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στις αρχές του 2021 θα γκρεμιστεί η θύρα 2 και θα αναγερθεί στη θέση της κερκίδα διπλή και σκεπαστή; Να το δω και να μην το πιστέψω... Όσο κι αν βοηθήσει το κράτος δεν θεωρώ πως αυτό είναι εφικτό και μακάρι να βγω ψεύτης...

Για τον Άγγελο Χαριστέα τα έχω γράψει και θα τα ξαναγράψω. Αν αξίζει κάτι στον φετινό Άρη, αυτό είναι το πάθος και η δίψα του Άγγελου για επιτυχία. Χωρίς εμπειρία στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με πολλή θέληση όμως και καλές γνωριμίες από την τεράστια καριέρα του, μια μεγάλη προσωπικότητα που αγαπάει τον Άρη και θα έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει.

Αγαπάμε τη δήλωση του πως ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια, γιατί για τόσο πολύ τον θέλουμε κι εμείς.

Έχει ζήσει άσχημες καταστάσεις ως παίκτης του Άρη και είδε μάνατζερ να κάνουν πάρτι πίνοντας το αίμα της ομάδας μας. Οπότε η ορθολογική ομάδα που ετοιμάζει είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Άρη. Τα λάθη του παρελθόντος βρίσκονται μπροστά του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να τα αποφύγει. Ο Άγγελος έχει βγάλει πολλά λεφτά από το ποδόσφαιρο, δεν είναι πεινασμένος σαν παλιότερους τεχνικούς διευθυντές και θέλω να πιστέυω πως δεν θα πέσει στις παγίδες των μάνατζερ που μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι ήπιαν αρκετό αίμα από τον Καρυπίδη!

Πολύ σωστά προχωράει στο ρίξιμο του μέσου όρου ηλικίας, στη δημιουργία σκελετού διετίας, ελληνοποίηση, ευκαιρίες στις ακαδημίες, όλα πράγματα υπέροχα που ο Άγγελος θέλει και αν στηριχθεί μάλλον θα καταφέρει να υλοποιήσει!

Μια ΠΑΕ οργανωμένη με στρατολόγηση στελεχών και καθιέρωση πρωτοκόλλων λειτουργίας είναι κάτι που δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια στον Άρη αυτή τη στιγμή, αλλά που αν πραγματοποιηθεί, θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας προς τα επιθυμητά...

Αν με ρωτήσετε λοιπόν για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, θα σας πω πως ακούστηκαν πολύ ωραία πράγματα. Αυτό που περιμένω είναι την υλοποίηση τους για να μπορέσω να χαρακτηρίσω τον Καρυπίδη και τον Χαριστέα με βάση τα αποτελέσματα και όχι τις εξαγγελίες...

Ας πω λοιπόν κι εγώ το αυτονόητο, όλοι στήριξη με τα εισιτήρια διαρκείας, γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο Θόδωρος, στον Άρη πληρώνουν ο κόσμος κι εγώ!

Και περιμένουμε από αύριο τις ανακοινώσεις, τη στελέχωση της ομάδας μας και το ξεκίνημα της τήρησης των υποσχέσεων που λάβαμε χθες...

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ