Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ! Ρίχνει ξανά χρήμα ο Σαββίδης
| 2020-08-16 17:52:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ! Ρίχνει ξανά χρήμα ο Σαββίδης – Αυτές θα είναι δύο μεταγραφάρες στην Τούμπα

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ! Ρίχνει ξανά χρήμα ο Σαββίδης – Αυτές θα είναι δύο μεταγραφάρες στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν θα είναι ένας διαφορετικός ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα ορθό μεταγραφικό και όχι μόνο πλάνο, το οποίο το ακολουθούν πιστά και στο τέλος όλοι θα δουν πως ο Δικέφαλος έχει αρχίσει να λειτουργεί αμιγώς ποδοσφαιρικά!

Δεν είναι μυστικό πως ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με το Financial Fair Play και μπορεί η UEFA να το άφησε για λίγο στην άκρη λόγω κορωνοϊού το FFP, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επανέλθει. Έτσι, αν ο Δικέφαλος αρχίσει να ξοδεύει αλόγιστα, όταν το FFP μπει και πάλι στην καθημερινότητα των ομάδων, θα βρεθεί με ένα τεράστιο πρόβλημα.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, στην Τούμπα έχουν αποφασίσει ότι φέτος θα υπάρχει αλλαγή νοοτροπίας και δεν θα ξοδεύονται περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει, για μια μεταγραφή. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, όταν... σκορπούσαν τα εκατομμύρια λες και ήταν «στραγάλια» σε παίκτες που τελικά δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου.

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ακολουθεί αυτή την πολιτική, δεν σημαίνει πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει κλείσει τη... στρόφιγγα, προς Θεού! Ο Δικέφαλος έχει από πίσω του έναν δισεκατομμυριούχο που θέλει και όπως έχει αποδείξει, μπορεί να σπρώξει πραγματικά πολλά χρήματα στην αγορά. Ωστόσο, πλέον το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι και πρέπει όλοι να συμμορφωθούν με το FFP. 

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει... εκπλήξεις τόσο στη θέση του τερματοφύλακα, όσο και σε αυτή του επιθετικού.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν εντοπίσει εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές, που όταν συμφωνήσουν και ενσωματωθούν στο ρόστερ, θα ανεβάσουν επίπεδο τις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μια χρονιά έχει βγει στην αγορά με γεμάτο πορτοφόλι. Απλά αυτή τη φορά αποφάσισε να ξοδέψει τα χρήματα του σοφά και όχι να τα... σπαταλήσει! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" στη Μπεσίκτας - Φέρνει παικταρά από τη Ρόμα - Μεγάλο όνομα - Ζόρια για ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags