Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Δεν είναι μόνο ο Τζόλης - Έρχονται κι άλλα εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-26 10:42:00

Δεν είναι μόνο ο Τζόλης - Τα επόμενα... μπαμ του ΠΑΟΚ - Έρχονται κι άλλα εκατομμύρια!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν είναι μόνο ο Τζόλης - Τα επόμενα... μπαμ του ΠΑΟΚ - Έρχονται κι άλλα εκατομμύρια!

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Ο ΠΑOΚ πήρε τη νίκη ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν! Ο Δικέφαλος χρειαζόταν αυτή τη νίκη απεγνωσμένα.

Πλέον οι "ασπρόμαυροι" μπορούν να δουν διαφορετικά τη συνέχεια της σεζόν, αφού η θηλιά του FFP όχι μόνο δεν κινδυνεύει να τους πνίξει, αλλά χαλάρωσε πολύ, αλλά ακόμα δεν έφυγε.

Ο ΠΑOΚ θα εισπράξει σίγουρα 8 εκατομμύρια και στη συνέχεια θα δούμε τι και πώς. Ακόμα ένα σημαντικό γεγονός είναι πως ο Δικέφαλος θα παίξει πλέον Ευρώπη, ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια των προκριματικών του Champions League έχει κλείσει θέση στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και λόγω πρεστίζ και ονόματος, αλλά και γιατί κυρίως έτσι δημιουργείται υπεραξία στους ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τζόλης.

Το όνομά του με τα όσα έκανε ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Ο μικρός πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση σε προκριματικά Champions League κόντρα στην Μπεσίκτας και ανάγκασε τη FIFA να τον αποθεώσει με ανάρτηση της!

Ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά και σε αγωνιστικό επίπεδο και σε οικονομικό από τους Τζόλη, Μιχαηλίδη και Κούτσια και αργότερα από τον Κωνσταντέλια. Ωστόσο, μόνο μέσω Ευρώπης αυτά τα παιδιά θα φέρουν πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου στο μέλλον.

Όσον αφορά τον αγώνα με τνη Mπεσίκτας, το πράγμα είναι απλό. Ο Φερέιρα χτύπησε την Mπεσίκτας ακριβώς εκεί που πονούσε! Ο Λεν δεν είναι δεξί μπακ, δεν έχει αμυντικά χαρίσματα. Εκεί λοιπόν στόχευσε ο ΠΑOΚ, στη δεξιά πλευρά των Τούρκων. Γιαννούλης και Τζόλης έκαναν πάρτι και η... επακούμβηση του Δικεφάλου στην ομάδα από τη γειτονική χώρα δεν άργησε να γίνει.

Μην παίρνουν όμως τα μυαλά μας αέρα. Ο ΠΑOΚ προκρίθηκε με σχετική ευκολία κόντρα σε μία ομάδα που ήταν ακόμα πολύ πίσω στην προετοιμασία της. Δεν είχε παίξει καλά-καλά ούτε φιλικά ματς. Οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να παραμείνουν σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο. 

Με τη διαμόρφωση του φετινού φορμάτ των προκριματικών, ο Δικέφαλος έχει μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο, προσήλωση στον στόχο και λίγη τύχη στις κληρώσεις. Αυτά θα χρειαστεί για να καταφέρει να αγωνιστεί στο group stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags