Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με τον Τζόλη, σταματήστε! - 4 βόμβες από Ρέμπε,ξεχάστε τις ρήτρες
| 2020-08-30 23:01:00

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με τον Τζόλη, σταματήστε! - 4 βόμβες από Ρέμπε,ξεχάστε τις ρήτρες

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με τον Τζόλη, σταματήστε! - 4 βόμβες από Ρέμπε,ξεχάστε τις ρήτρες

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Μπεσίκτας και λέω μεγάλη, διότι αυτό ήταν ίσως το πιο σημαντικό ματς της σεζόν για τον Δικέφαλο, αφού κρίνονταν το... μέλλον του.

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» έχουν σίγουρα 8 εκατομμύρια από το Europa League, οπότε η θηλιά του FFP χαλάρωσε κάπως.

Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποίησε μια μαγική εμφάνιση κόντρα στη Μπεσίκτας και με δύο γκολ και μία ασίστ ανάγκασε την FIFA να τον αποθεώσει και τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαν'τ Σχιπ να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Ωστόσο, αυτό που γίνεται με τον μικρό δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ακόμα τα επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα, αλλά ας μη φτάσουμε και στην υπερβολή.

Ο Τζόλης είναι ο πιο ταλαντούχος της σε όλη την Ελλάδα, αλλά χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις. Ο νεαρός είναι ένα παιδί συνεσταλμένο, αλλά όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται από media και κόσμο γύρω δεν θεωρώ πως του κάνει καλό. Πάντως, αναμφίβολα ο 18χρονος έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, μπορεί ο Όλαφ Ρέμπε να μη φωνάζει τις κινήσεις του, αλλά ο Γερμανός δουλεύει μεθοδικά και ήσυχα και ήδη έχει παίκτες standby. Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» έχει ως στόχο πρώτα να πουλήσει κάποιους ποδοσφαιριστές και έπειτα να φέρει τους αντικαταστάτες τους, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα είναι πιο... ποιοτικοί.

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση παικτών σε 4 θέσεις αρχικά και έπειτα ανάλογα και με το αν θα υπάρξει κάποια επιπλέον πώληση, τότε θα δούμε τι θα γίνει.

Ο Ρέμπε μάλιστα έχει χαράξει ήδη πολιτική για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των νεαρών ποδοσφαιριστών (Τζόλη, Μιχαηλίδη κ.λπ.) και σε αυτά δεν θα υπάρχουν ρήτρες αποδεσμεύσεις! Στόχος του Γερμανού είναι να μπορεί ο Δικέφαλος να διαπραγματεύεται από θέση ισχύος σε κάθε περίπτωση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Σαββίδη σε Ρέμπε και μεταγραφή έκπληξη - Αυτούς φέρνει στον ΠΑΟΚ - "Χατίρι" σε Φερέιρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags