Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Μεταγραφή-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Εξτρέμ παγκόσμιας κλάσης - Θα κάνει πάρτι στη Superleague
| 2020-09-05 22:40:00

Μεταγραφή-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Εξτρέμ παγκόσμιας κλάσης - Θα κάνει πάρτι στη Superleague

του Μάνου Τσαλγατίδη
Μεταγραφή-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Εξτρέμ παγκόσμιας κλάσης - Θα κάνει πάρτι στη Superleague

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο περσινός ΠΑΟΚ έχασε λίγο από τη winning mentality του, αλλά αυτό που έχασε πραγματικά και πρέπει να το ξανακερδίσει είναι η ψυχολογία του. Οι "ασπρόμαυροι" από ένα σημείο και έπειτα έφτασαν να μην πιστεύουν στον εαυτό τους, κάτι που φαινόταν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, η περσινή σεζόν ανήκει στο παρελθόν. Μια άλλη έχει ξεκινήσει και ο Δικέφαλος αρχίζει και χτίζει ξανά την ψυχολογία του. Και πώς θα ανέβει κατακόρυφα αυτή; Με νίκες! Με νίκες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Η επικράτηση του... μισού ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού ήταν σημαντική. Οι "ασπρόμαυροι" κέρδισαν μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στο φετινό πρωτάθλημα, εκτός έδρας και με αρκετούς βασικούς παίκτες τους να λείπουν. Όλα αυτά πιστεύω έδωσαν ένα μεγάλο boost ψυχολογίας στην ομάδα.

Γενικότερα από αυτό το φιλικό ο Δικέφαλος είχε μόνο κέρδη. Αρχικά ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε δοκιμές και μπόρεσε να δει παίκτες που δεν είχε δει πως συμπεριφέρονται σε ρυθμό αγώνα, έστω και φιλικού, όπως ο Νινούα. Επίσης, οι νεαροί που υπάρχουν στο ρόστερ πήραν λεπτά συμμετοχής και αυτό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει! Ίσως το πιο σημαντικό από όλα βέβαια, είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα ένα ματς στα πόδια του πριν τον σημαντικό και δύσκολο αγώνα με την Μπενφίκα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που φτάνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή. Ο 24χρονος εξτρέμ είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκοσμίου κλάσης, που στην καλή του ημέρα μπορεί να περάσει δύο και τρεις φορές κάθε αμυντικό που αγωνίζεται στη Super League. Πιστεύω πως θα χρειαστεί ειδική διαχείριση από τον Αμπέλ Φερέιρα, έτσι ώστε αρχικά να τον ενσωματώσει στο γκρουπ και στη συνέχεια να τον κάνει να βγάλει όλα αυτά τα καταπληκτικά στοιχεία που έχει.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεταγραφική... βόμβα, όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό, ενώ σημαντικό είναι ότι το συμβόλαιο που του έχει ετοιμαστεί είναι νορμάλ αναφορικά με τον μισθό του και πλέον απομένει να το υπογράψει ο Σέρβος και από εκεί και έπειτα είμαι σίγουρος ότι ο ασπρόμαυρος οργανισμός θα τον βάλει στο... κλίμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό θα είναι το… χουνέρι του αιώνα – Μπαμ με… κλεισμένο του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ – Θα τρελαθούμε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags