Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το άρθρο του Μάνου Τσαλγατίδη στο sportdog!
| 2020-09-12 09:30:00

Καλά τα έλεγε ο Φερέιρα... - Θα αφήσει εποχή αυτός ο παίκτης - Φέρνει "φονιά" ο Σαββίδης!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Καλά τα έλεγε ο Φερέιρα...  - Θα αφήσει εποχή αυτός ο παίκτης - Φέρνει "φονιά" ο Σαββίδης!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί της ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, κάτι που το θεωρώ απόλυτα λογικό, αφού ο Δικέφαλος έχει ως στόχο την κατάκτηση της Super League και για να τον πετύχει, τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει.

Ίσως οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" από ένα σημείο και έπειτα να έχασαν τη συγκέντρωσή τους, αλλά είναι λογικό αυτό, αφού την Τρίτη έρχεται ο πολύ σημαντικός αγώνας με την Μπενφίκα.

Γενικότερα, ο νέος ΠΑΟΚ που χτίζει ο Αμπέλ Φερέιρα, έχει ως βασικό προσόν του, την ταχύτητα. Ο Πορτογάλος το έλεγε από πέρσι κιόλας, ότι θέλει οι παίκτες του να τρέχουν! Το τόνιζε σε κάθε ύφος. Φέτος λοιπόν ο Δικέφαλος τρέχει και... τρέχει και γρήγορα.

Αλήθεια, για τον Χρήστο Τζόλη τι να πει κανείς; Ο μικρός, όσο βαριά και αν είναι αυτή η "ταμπέλα", δείχνει πως είναι το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ταλαντούχος, ταχύς, ποιοτικός με τη μπάλα στα πόδια, αλλά το κυριότερο από όλα, είναι το γεγονός πως είναι σοβαρός και μετρημένος (το ίδιο ισχύει και για τους Μιχαηλίδη-Κούτσια).

Είναι πραγματικά πολλές οι περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών Ελλήνων και μη, που είχαν όλα τα φόντα να κάνουν καριέρα, αλλά τους... μπέρδεψαν τα "φώτα" και η δημοσιότητα. Ο Τζόλης, δεν νομίζω πως είναι από αυτούς, με βάση τα όσα ακούω και βλέπω.

Είπαμε τα καλά, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο... πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στην επίθεση. Έχει θέμα στο τελείωμα των φάσεων. Ο Δικέφαλος έχει 2 επιθετικούς, που στα δικά μου μάτια δεν είναι ολοκληρωμένοι. Οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται έναν... matador, έναν παίκτη που θα στέλνει την μπάλα στο πλεκτό με ευκολία. Ναι, ο Άκπομ είναι συμμετοχικός, όπως και ο Σφιντέρσκι και οι δυο τους κάνουν και άλλες δουλειές στο γήπεδο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος χρειάζεται έναν παίκτη που θα του δίνει το εύκολο γκολ.

Ήδη στα γραφεία της Τούμπας γίνονται οι σχετικές ζυμώσεις για την απόκτηση επιθετικού και νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε νέα από αυτό το... μέτωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Μελισσανίδη στη συμφωνία Αλαφούζου - Σαββίδη! Εξέλιξη… φωτιά, ήρθαν τα πάνω-κάτω

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags